maanantai 21. marraskuuta 2011

Poneja sateenkaarilla :)


Tässäpä olisi sitten poneja ilman pupuja :)
Sampsukalla mietitään että tehtäisiinkö tästä trikoota ja olisiko kysyntää? Onko värit hyvät vai pitäisikö säätää?

14 kommenttia:

glenni kirjoitti...

herttainen poni!
mä vaihtaisin pinkin punaseen, mut mä nyt vaan oon tällain rajoittunut :D mut ehkä tääkin versio pääsis meille asti... poni vaan on niin söpö <3

Hanna kirjoitti...

Mä en jostain syystä lämpeä tälle vaikka sun kuosit harvoin on musta laimeita! :D
tässä on pikkaisen liiaksi lindex henki mulle. :D

Petra kirjoitti...

Mä tykkään ideana, koska meillä on yksi heppa-fani, mutta värit ei iske ja liian piirrosmainen mun makuun. Ehkä noi mustat ääriviivat tekee sen.

dibsukka kirjoitti...

Ponit on ihania, mutta sininen taustaväri vie oman innostukseni täysin.

Tosin mulla onkin joku kelta-sininen fobia;)

Tupuna kirjoitti...

Mä tykkään sinisestä taustasta ja koko kuosista tosi paljon! Pikkuisen häiritsee yöpaitafiilis, tulisko se tähdistä? Poni on kyllä niin söpö!!

Unikuu kirjoitti...

hei, aika sokerinen, herttainen ja tavallaan myös retrohtava kun muistuttavat kovasti mylittle ponyja. mä kyllä ostaisin tätä mun heppatytölle trikoona. entäs jos siellä kuitenkin seikkailisi joku tuohon maisemaan irrationaalinen kaveri vielä? entäs jos sävyt olisivat enemmän murretumpia? tai poni olisi violetti ja harja ja häntä sellaiset vanhan roosan sävyiset? ää.en tiedä. vaikea sanoa.. mutta joku siis puuttuu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ja mun mielestä tää on just ihana! Meidän heppatyttö rakastuis tähän välittömästi. Niin äitikin :)

Vipsu

suskunen kirjoitti...

Mä muuttaisin sinisen sävyn asteen turkoosimmaksi ettei olisi ihan niin ysäri (kelta-sini-pinkki) mutta kyllä mä tänkin värisenä ostaisin :)

Suvi kirjoitti...

Muuten kiva kuosi mutta muakin jotenkin häiritsee tuo sininen tausta... :) Vaikka kyllä mä tilaan silti kankaana vaikka näin tulis tämä kuosi! :D

Noora kirjoitti...

Mä tykkään! Mutta olis kiva että olis samaa kuosia pari eri väriä :)

minakaa kirjoitti...

Tykkään kovin kuosista, mutta vaihtaisin taustaväriä liilaksi tai pinkiksi ja hepan väri toiseksi.

Katja kirjoitti...

Vähän enemmän retrot värit, tai syvemmät värit, niin on just ihana! :)

Mari kirjoitti...

Suloinen tämäkin, mutta tosiaan hieman "yöpukuaiheinen". Pidän tuosta alemmasta versiosta enemmän ja tosiaan tämä sininen tausta ei iske. Edellisistä vihreä tausta oli kaunein. Mutta makuasioitahan nämä ovat. Aina joku haluais jotain muuttaa =)

mirya kirjoitti...

Täällä kanssa sini-keltainen yhdistelmä tökkii. Yhden pienen "superprinsessan" äitinä tykkään kaikkein eniten tuosta pinkki-vaaleanpunainen yhdistelmästä. Molemmat kuosit kivoja niin pupulla kuin pilvilläkin. Ja violetti olisi myös kiva värimaailma ja tuosta vihreätaustaisesta pidän kovasti myös. Mutta kuosi on kyllä niin suloinen ja aivan varmasti tyttöni mieleen, että ostaisin todennäköisesti minkä värisenä vain kauppaan sitten tuleekin ; )