perjantai 5. helmikuuta 2010

lisää maisemaa

Jatkoin maiseman parissa onko parempaan vai huonompaan suuntaan?

13 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Nämä melkein parempia. Tuo musta ehkä vähän "kovan" näköinen, muut kaikki kauniita!

Tia kirjoitti...

Musta taas edeltävän bloggauksen kuosit parempia, tai juuri tuo vihreä jossa punaiset talot, se on paras!Mutta näistä paras on ylin.

Maria kirjoitti...

Hei, nämä ovat todella kivoja, löysin ensimmäistä kertaa blogisi ja tuli heti muistoja lapsuudesta mieleen. Nostalgisia siis.Värit ovat hyvät.

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Minusta edeltävän blokkauksen kuvat olivat parempia, varsinkin se pinkki vihreä:)

PaaPii kirjoitti...

Voi ei nää on niiin kivoja kaikki! Paljon kivempiä kuin edelliset!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

mä tykkäsin edellisistä(ylimmästä)...puu pilkkuineen kiva lisä, mut katse kiinnittyy liikaa (raita)kaareen...talot ja kissa ei tuu esille..on näissä silti "jotain", varsinkin vihreä on kiva..

Anonyymi kirjoitti...

Oi nää on ihania! Tulee ihan Vaahteranmäen Eemeli jostain syystä mieleen! :D

maamo kirjoitti...

Kertakaikkisen upeita nää sun kuosisuunnitelmat.herkullisia ja inspiroivia.ostaisin heti,joko ihan kankaana tai valmiina vaatteena.
että koskas sais? :D

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Nääkin on kivoja, alimmaisesta tykkäsin eniten :)

Anonyymi kirjoitti...

Näistä eka on kivin. Muissa joku enemmän tai vähemmän häiritsee minua :) Jännä miten kaikki näkee varmaan ihan erilailla. Ja edellisissäki keltaisessa oli minusta värit aika kohdillaan.

Inkeliina kirjoitti...

Ihastuttavia kuoseja, ostaisin kyllä samantien jos kankaina sais! Yhdyn Heidin kommenttiin että tuo mustavalkoinen on aika kova. Mutta muut ihastuttavia, etenkin vihreä ja oranssi! Tämän postauksen kuosista tykkään enempi, mutta tuo raita talojen takana vie aika paljon huomiota.

Annika kirjoitti...

Ihania maisemia! Eniten pidin edellisestä vihreäpunaisesta ja tästä keltaisesta. Kaikki noista kyllä omalla tavallaan kivoja :)

K kirjoitti...

Kivoja kuoseja teet! Näissä ehkä häiritsee se, että niissä on jo vähän liikaa kaikkea. Edellisen postauksen pinkki-vihreä kuosi on tosi kiva! :)