tiistai 9. maaliskuuta 2010

kierrätyskeskus ja kirppariostoksia taas vaihteeksi (;Kirpparilta löytyi kivat keltaiset kesäkengät esikoiselle 1e ja kierrätyskeskuksen kangaslaatikosta kaksi isohkoa kankaanpalaa 0,05e yhteensä. Tuota ruskeaa neulosta hipelöin kierrätyskeskuksessa ja arvoin että onkohan villaa vai ei ja kotona sitten tarkistin asian pikaisesti polttokokeella ja villaahan ne. Niimpä Iljuskainen sai samantien uudet villavaippahousut, haara on kaksinkertaista kangasta ja kaava oma ja hyväksi todettu. Sitä villakangasta jäi vielä toisiin villahousuihin mutta yksinkertaisella haaralla niin en vielä ommellut kun mietin että jos tekisinkin jotain muuta.. 

Fantti-pehmokirja, samaa sarjaa kuin Hiiru joka itselläni on ollut vauvana. (ja siitä toisesta kirpparilta löydetystä hiirustahan minä tein ennen joulua Nikolaille satupeiton) Hintaa fantilla oli 0,60e

6 kommenttia:

minnariitta kirjoitti...

Missö noin halpoja kirppareita on? Minäkin tuun ostaan....joo,mutta ihania löytöjä olet tehny ja ihanat nuo villikset! Voi kun olisi mahdollista ostaa noita suunitelmiasi juttuja kankaana!

pikkukiiski kirjoitti...

Oulussahan näitä :) Tai siis on täällä kalliitakin mutta minä jätän järjestelmällisesti ne kalliimmat jutut muille. Viikonloppunakin tuli vastaan vaikka mitä ihanaa (vanha 70-luvun Tutan haalari 90cm ruskea-kelta raidallisena, atomeja ja muita ihania retroleluja) mutta jäivät ostamatta liian korkean hintansa takia.

Noita minun kankaita on tulossa ainakin jotain sampsukalle ja sitten olen jutellut muutaman muunkin valmistajan kanssa mutta infoan heti täällä sitten kun jossain on jotain valmista :)

minttu kirjoitti...

Jee! kankaita odotellessa :)

Sani kirjoitti...

Ihania löytöjä :).
Suunnittelemasi kankaat ovat myös upeita, kaikkia en ole ehtinyt kommentoimaan, mut innolla odotan jahka tulee myyntiin :D.

Indi Host kirjoitti...

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait..

Click Here
Lonelyplanet.com

Jackie Austin kirjoitti...

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait..

Iamerinelizabeth.com
Information
Click Here
Visit Web