keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

lelut


aamut alkaa aika usein sillä että lelukoppa tyhjätään lattialle.  mikähän siinäkin on, että niitä hyvin harvoin maltetaan ottaa yhtä kerrallaan. Ensin ne kumotaan kaikki lattialle ja sitten vasta leikki voi alkaa!
(onneksi ne kuitenkin sitten myös kerätään kiltisti illalla takaisin koppaan)

8 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Se on kyllä tosiaan jännä juttu, että pitää olla mahdollisimman iso sotku ennenkuin leikin voi aloittaa..

Kivat kuvat :)

joponen kirjoitti...

Samaa ihmettelen mieki... Meillä jopa isoimmat vielä toimii noin hmph...
=)Mutta onpa vain teillä ihanan paljon noita kumieläimiä!!

Laura kirjoitti...

Me ollaan vähän yritetty, että yhet leikit korjattais eka pois ennen ku seuraavat alotetaan (että vaikka pikkueläimet eka pois ennen ku legot levitellään pitkin) mutta ei se oikein onnistu. ;)

Ihania on noi eläimet!

k kirjoitti...

Ihania noi eläimet! Mulla ei ole itsellänikään ollut tuollaisia koskaan =(

Meillä ollaan jo pikkulegoiässä, joten on tosi ihanaa kun leikki alkaa sillä kun niitä levitellään ympäriinsä.... ja sitten aletaan kuskata traktorilla heinäpaaleja (keltaisia legopalikoita).

Meillä imuroidaan nykyään aiempaakin harvemmin, koska imurointia edeltää noin tunnin urakka, kun kurkitaan joka paikka läpi ettei legot päädy imuriin...

Annika kirjoitti...

Näyttääpä kovin tutulta! Tosin meillä puuttuu vielä se lelujen keräämisvaihe...

sanna kirjoitti...

Mikä kumma siinä muuten on, että jo meidän 9kk kaataa lelukopan heti ensi töikseen aamulla, eihän leikkiä voi , jos kaikki lelut eivät ole ympäri huonetta..kai?

pikkukiiski kirjoitti...

Kai se on jotekin kodikkaampaa kun kaikki on vähän levällään ♥

Tiklu, meillä tehdään heinäpaaleja ja rehua usein äitin saumuriroskiksesta kaivetusta silpusta. Kielletty on miljoona ja yksi kertaa mutta jostain syystä se on ihan mahdottoman hauskaa poikien mielestä x)

pikkukiiski kirjoitti...

Joponen tämä äiti on vähän haalinut noita kumieluja jo ennen lapsia ;) ne on jotenkin niin maailman symppiksimpiä leluja ♥ erityisesti just noi jolla on renkaat alla!