torstai 25. elokuuta 2011

Roskiksesta pelastettu Majuri ja muuta mukavaa

Pitkän maalla vietetyn tovin jälkeen on mukava välillä tulla kaupunkiin. Ollaan lasten kanssa pyöräilty ja kierrelty kirppareita ja sisustettu tätä Oulun kotia. Kyllä minä vaan niin tykkään olla täälläkin! Eräänä päivänä oli pakko kurkata yhteen roskakatokseen ja sieltä löytyi ihana keltainen Majuri-henkari, pelastin herran meille :) Aarikan puu-ukkelit on vanhempi kirpparilöytö 0,50e. Kummat muuten on ne oikeat vanhat kun olen löytänyt kierrätyskeskuksesta myös sellaiset millä ei ole värikkäät jalat?



Olohuoneeseen löytyi uusi, kapeampi ruokapöytä. Tykkään kovasti! Maksoi 10e, lisäksi ostin ison maton (2mx3,10m) jonka hinta oli 15e.


Pomppupupunen johon keskimmäiseni rakastui tulisesti, sen kanssa on nukuttu ja äiti on useampana yönä huomannut että unikaveriksi on ilmestynyt yksi pieni poika ja sen iso pupu :D Pupu maksoi 8e mutta kun näkee Iljan kasvot niin tietää että pupu on joka euron arvoinen :) Taustalla oleva ihana paksu puuvillakangas maksoi 3e


Muumisäästölippaat sai mukavan lisäyksen kun joukkoon liittyi Helsinginsäästö palvelupankin Muumipappa-lipas. Pappa vaan on pienempi kuin nuo muut muumit, onneksi mamma sentään on ihan mini :D Papparainen maksoi 1,5e



Sydänastioita lisää, peltipurkit 2e, kulho 2e, kuppi 0,80e Taustalla näkyy entiset likaisenruskeat kaakelit jotka olen maalannut kaakelimaalilla. Täytyisi maalata vielä kertaalleen... Uskomatonta muuten mitä valkoinen maali saa aikaa, tuntuu että tila kaksinkertaistui!!


Ponejakin on löytynyt, olen ehkä vähän hurahtanut niihin ;) (minulle saa siis tarjota, vaikka huonompikuntoisiakin, rakastan niiden kunnostusta!) Hinnat olleet 2-3e luokkaa mutta kunto jokaisella erinomainen. Lankakori itsessään maksoi 0,20e ja langat löytyi 0,50e hintaan. Mielessä on jo vaikka mitä kivaa niistä mutta vielä kun saisi jostain nipistettyä aikaa siihen toteuttamiseen!


Jotakin maalausjuttujakin olen taas ehtinyt tehdä, (siis muutakin kuin huonekaluja ja seiniä ja kaakeleita, kaapinovia ja lattioita ;) ) mutta hidasta tuntuu olevan..Tuo mörkötaulu on minun henkilökohtanein murheenkryynini, olen maalannut sen neljästi uusiksi, enkä tiedä vastaako se vieläkään sitä mielikuvaa mikä minulla oli aloittaessani työn. Kuvassa oleva musta pinnatuoli on maalattu roskislöytö. Nikolain rakas norsu istuu nukenrattaissa jotka saatiin ilmaiseksi facebookin vaihda, myy, osta ja anna- palstalta :) Ihana keksintö se!



Pojat saivat vanhan ruokapöydän askartelupöydäkseen ja ovat olleet kovin iloisia siitä, keltaiseen pikkuhyllyyn on kerätty aarteita ja naulakossa riippuu hymyhelistimet. Hymyjen hinta tuntuu muuten nousseen huimasti kirpparilla, noi meidän hymyt (tummansininen puuttuu) ovat maksaneet 0,10e-0,50e/kpl, vaaleansininen oli ilmainen ja nyt Hymyhelistimiä jos näkee kirpparilla on hinnat eurosta kolmeen euroon. Seinällä kurkkii myös kierrätyksestä ostettu söpö kalenteripyyhe 0,05e


Eteisen kaapit saivat valkoista päälleen ja lipasto vaihtoi väriä tummanruskeasta mustaksi. Lipasto on itsetehtehty kyhäelmä jossa on yhdistelty kierrätyskeskuksen antimia :D Plaston vihreä mopo oli vastustamattoman värinen ja lähti kirpparilta mukaan 5,50e hintaan. Lipaston päällä oleva kori löytyi roskakatoksesta ja peili on kierrätyskeskuslöytö :)

20 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Ihania tavaroita ja tarinoita niiden taustoista. En tiennytkään, että asutte Oulussa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, en ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt täytyy sanoa, että ihan mielettömiä löytöjä! Käyn aina kurkkimassa mitä olet tällä kertaa kirppistellyt ja aina vielä niin edullisesti. Itsekin pidän monista samantapaisista jutuista ja on aina kiva löytää aarteita edullisesti, en ihan heti maksaisi arvon mukaista hintaa.. :)

-f

kewa kirjoitti...

Mahtavat löydöt ja niin kiva koti!!!

Heidi kirjoitti...

Ihania ja edullisia löytöjä! Minäkin pidän kovasti sydänpurkeista ja poneja on alkanut meillekin kertyä... =)

zanne kirjoitti...

Voi kuinka edullisia löytöjä taas!! Sulla on ihan ilmiömäinen tuuri!!
Tai sitten sinulla on hyvin harjaantunut kirppissilmää ;-D

pikkukiiski kirjoitti...

:D varmaan onneakin matkassa mutta se on kyllä ihan tosi että silmä harjaantuu löytämään kun kirppareita kiertää ja minä kun olen ikäni kiertänyt ja katsellut niin :)

mutta sekin on kyllä että oulussa on minun mielestäni tosi hyvät kirpparit.

tosin nyt minua harmittaa se, että ovat tuossa paljekirppikselläkin siirtyneet varausjono järjestelmään myyntipöytien suhteen joten itse ei meinaa saada myyntipöytää.. pitäisi saada itselle tarpeettomaksi käynyt tavara kiertoon ettei kerry turhaa kaappeihin!

Edla kirjoitti...

On tosi kivoja löytöjä! =) Mulla on ollut pienenä nuo aarikan ukkelit vaunuleluna. Olisi sellainen muistikuva että omassa jalat olleet värikkäät, mutta värit syöty siististi ajan saatossa pois :D Ei edes huomaisi ellei tietäisi.
Ilmeisesti kuitenkin on ollut väritysellä ja ilman. En kuitenkaan tiedä siis kummat ovat vanhemmat :)

Taikku kirjoitti...

Ihania löytöjä taas!! Mulla on ollut vauvana vaunuissa tuollaiset hauskat Aarikan puu-ukkelit ja värikkäät jalat niillä on (äidilläni vieläkin tallessa) ja olen vuosimallia -77!

pikkukiiski kirjoitti...

Eli niitä on ilmeisesti sitten kahta mallia, itse olen -86 ja minulla on ollut sellaiset jolla on punaiset töppöset eli alimmat helmet on punaiset ja muuten puunväriset :) Mietin kun jostain joskus luin että nuo ovat olleet uustuontannossakin niin että mistä ne uustuotannot erottaa vai erottaako mistään.. Ihania ovat kuitenkin ja vauvat rakastaa niitä :)

Susanna kirjoitti...

Kurkkimassa ensimmäistä kertaa blogiasi. IHANA, tulen varmasti toistekkkin :)

Retromoderni kirjoitti...

Melkosia löytöjä!!

Marjuli kirjoitti...

Oi teidän ihanan herkullinen koti. Kiva kun jaksoit laittaa kuvia, näissä silmä lepää :)

n i n n u kirjoitti...

Majureista pyydetään täällä Kontissa 5 eur/kpl.
Hyvä löytö.

Peppi kirjoitti...

Ihania iloisia värejä sisustuksessa
- ja mihin hintaan :)

PikkuHoo kirjoitti...

Ihania sisustuskuvia ja kirppislöytöjä. Nuo maalaamasi taulut ovat järisyttävän ihania.

aNNa kirjoitti...

Ihastuin kans edellisen tapaan tohon mörkö tauluun ..huikean upea!

Ja sun löydöt!! Ihan kateelliseksikin tässä voisi heittäytyä :D

Emma kirjoitti...

Kauniin aurinkoisia ja persoonallisia sisustusratkaisuja :) Ihanat muumit!

Tähtianis kirjoitti...

Tänään kävin kirppis kierroksella ja siellä noista hymy-helistimistä pyydettiin 5€, hurjaa!
Tämän postauksen nähtyäni en voinut vastustaa ostamista... 3 punaista kuppia ja 3 lautasta sydän aiheella. Ja ihan sinua ajattelin :) Eli jos olet kiinnostunut niin pientä korvausta vastaan laitan ne sinulle postissa tulemaan! (jos et niitä tahdo niin pidän itse)

Maikki kirjoitti...

Voih ja oih, miten kaunista sulla siellä on!!!

Dora Shaw kirjoitti...

Very nice post, i certainly love this website, keep on it

Hub.docker.com
Information
Click Here
Visit Web