sunnuntai 28. elokuuta 2011

viikonloppua


Ihanat värit pakottivat minut ostamaan tämän räsymaton keittiöön, hintaa sillä oli 5e. Hello kitty pallo oli myös liian nätti jätettäväksi kirpparille hintaan 0,50e. Taustalla näkyy kierrätyskeskuksesta ostettu pikkupöytä 5e, pojat käyttää sitä ruokapöytänään usein kun se on kuulemma niin mukavasti lasten kokoa :)

Suloinen musta pikkupöytä jonka ostin aikoja sitten Nikolaille kierrätyskeskuksesta odottaa edelleen nuppeja. Nuppien puuttumisesta huolimatta sen ympärille on kerääntynyt jo kaikkea kivaa.
Seinällä olevan taulun tein kun tänään käteeni sattui joskus kangaspuissa kutomani kokeilutilkku. Napsuttelin sen kiinni keittiönkaapeista purkamiini koristerimoihin ja siitä tuli mielestäni oikein nätti.
Mustalla tuolilla on kirpparilta ostettu t-paita (0,50e) josta ompelin tyynynpäällisen.
Pöydällä on ihana nukke kierrätyskeskuksesta, maksoi euron, sillä on mielestäni hurjan kaunis katse! Nukke nojaa peltirasiaan jonka ostin niin ikään eurolla.
Majuri kannattelee t-paitaa jossa oli niin kaunis kuosi että se oli pakko ostaa vaikka se oli 140cm kokoinen. Paita maksoi 3e, vihreä lehtikotelo oli 0,75e


Tämä yksinäinen ikkunaverho oli hinnoiteltu maksavaksi 1,5e ja olisin senkin voinut siitä maksaa mutta kassalla iloinen yllätys oli kun se olikin puoleen hintaan :) Muistan katselleeni tätä kuosia jossain kirpparilla aiemmin keväällä mutta se jäi ostamatta liian kalliin hinnan vuoksi


Kangas, maksoi kierrätyksessä 0,20e, mietin jos tekisi vaikka tyynyjä


Kierrätyskeskuksesta 0,05e ostetun tuolinpäällisen punainen ruutukuosi sai kyytiä kun päällystin sen uudelleen enemmän tauluun sopivaksi. Viikolopuksi ostin myös ihan itse itselleni (kun ei minulla ole ketään muutakaan joka niitä ostaisi..) pinkkejä reilunkaupan ruusuja kun niissä sattui olemaan -50% hintalappu ja olivat kuitenkin noin nättejä.


Kirpparilta vaatetta pojille, tutan norsuhousut 1,5e, pitkähihainen paita 1e, raitahousut 0,20e, ja tattibody 1e Olen ilmeisesti saanut näin kolmen pojan äitinä niin paljon siedätyshoitoa siniseen että se alkaa taas näyttää kivalta ;)


Kierrätyskeskuksesta löytyi tämä mattokaunokainen 3e (mitat n.85cmx2,5m) ja vampyyrityyny (kuten pojat sanoo) on ilmaiseksi saatu entinen t-paita joka nielaisi sisäänsä kierrätyskeskuksesta ostetun 0,20e maksaneen tyynyn :)

5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania löytöjä! :)

Suvi kirjoitti...

Oi mitä löytöjä taas... :) niin ihania värejä ja kuoseja ja kaikkea :)

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä varmaan tällä hetkellä meidät "saadaan" tykkäämään sinisestä? Koska myös täällä poikien kaappiin päätyy yllättävästi sinertäviäkin vaatteita ;)
Tuputetaanko sitä meidän alitajuntaan jostain mainoksista tms? :D
Vai liekkö johtuu täälläkin siitä, että kolmas poika jo :)

T: kolmen pojan äiti

Juuli kirjoitti...

Hei,

eksyin sattumalta lukemaan ihastuttavaa blogiasi ja löysinkin täältä jotakin hyvin tuttua!

Minulla on samanlainen sininen nukke ollut ihan pienestä saakka, siskoni on se alunperin saanut Mikkelin torilta. Nukke on minulle kaikista tärkein esine!

Tuolta löydät kuvan minun nukestani: http://lammaskirahvi.blogspot.com/2009/03/minulle-tarkeimpia-asioita.html

Pohdinkin pari viikkoa sitten, löytyyköhän samanlaisia nukkeja vielä jostain. Sitten löysin blogisi ja olin aivan innoissani =) Nyt Kukke-nukellani on sisarus.

Riitta Sinikka kirjoitti...

IHANIA!!!!