sunnuntai 7. elokuuta 2011

vähän rauhallisempi viikonloppu :)

Tänä viikonloppuna en ole saanut paljoakaan aikaiseksi mutta jotakin silti, pöllötyyny ja tuo toinen syntyi kun sadepäivänä istuin poikien kanssa katselemassa videoita ja perkasin samalla tilkkulaatikkoani. Täytteeksi laitoin vanhan muhkuraiseksi menneen tyynyn puolikkaan ja toisen puolen käytin tuohon ihan tavalliseen pikkutyynyyn.
Miipula alkaa olla jo aika mies, se on keksinyt tukia pitkin kulkemisen riemun ja keksinnön kunniaksi pojalla on myös ihka ensimmäinen mustasilmä. Tai silmäkulma onneksi vaan! Elokuu toi mukanaan myös kylmenevät ilmat ja oli tarve ommella vähän huppareita. Miimii kun on kovin eri mallinen kuin isoveljensä 7kk ikäisinä, minun rakas pehmeä vauvani :)

7 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Niin suloinen pikkumies upeassa hupparissa! Ihana että kaikki on erilaiset, kasvatta meitä vanhempinä jokainen omalla tavalla;)

Mieli kirjoitti...

Ihanat tyynyt ja söpö huppari sekä omistaja :)
Meillä myös lapsia muutamaa "mallia" ja useampaa tyyliä, ei siis kierrätys aina perheen sisällä toimi, mutta saapa sitten ommella enemmän!

Niinu kirjoitti...

Wau mikä pöllö!
Ja huppari pukee hienosti pienempääkin miestä:)
PS.Myyrä autossa saa mun ääneni.

Pilvi kirjoitti...

Voi miten ihana, värikäs blogi tässä sinulla! Ja täynnä kaikkea niin etevästi tehtyä ja hienosti kuvattua - fanitan heti kerralla ja lisään listalleni jotta tiedän tulla toistekin.

Paula kirjoitti...

Kiva pöllötyyny ja mukava kangas pikkutyynyssäkin! Hupparin kankaasta puhumattakaan... Täälläkin olisi nyt sadepäivä. Saapa nähdä mitä sitä keksii.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Hurmaava pöllö, ihania kuoseja ja kauniita kuvia :) Jäin heti lukijaksi!

Katja kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)