torstai 1. syyskuuta 2011

äiti taas vähän tuunaa :D
Nämä olivat menossa kuulemma kaatikselle jos ei kenellekkään kelpaa. Minä iskin heti kiinni koska minulla oli selkeä visio siitä millaiset kärryistä tulisi pienellä tuunauksella. Vähän tekstiiliväriä, suihkupullo ja hiustenkuivaaja ja tadaa Miskavauvalla on supertyylikkäät vaunut :) Musta on vähän ehkä synkkä väri mutta onneksi minulla on ihania värikkäitä makuupusseja ja ainakin vaunuissa tuntuu hyvin nukuttavan kun on pimeää.. Mustat vaunuista tuli siksi että pohjaväri oli niin kirjava ettei mikään muu väri olisi peittänyt sitä.
Ennen kuvan on ottanut vaunujen edellinen omistaja joka ystävällisesti antoi minulle luvan käyttää sitä kun unohdin itse ottaa kuvan vaunuista ennen kuin aloin puuhastelemaan niiden kanssa :D


***********

pyydettiin sitä lähikuvaa, tässä näin :) pahoittelen että kuvanlaatu on nykyään noissa mun kuvissa aika heikko, kamera vetelee viimeisiään..36 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Vautsi! Melkoinen muodonmuutos.

Sanna kirjoitti...

Vautsi! Minkälaista tekstiiliväriä käytit? Mahtaako se pysyä, esim sateella? Vai kiinnittikö se kuivaaja värin jotenkin samaan tapaan kuin silittäminen?

Hienot on :-)

pikkukiiski kirjoitti...

Olen kerran aikaisemmin värjännyt, käytin ihan kärkkäisiltä ostamaani kankaanpainoväriä ja hiustenkuvaajan lämpö kiinnittää sen värin niin ettei se irtoa. Toiset vaunut olen värjännyt jo puol vuotta sitten ja tossa toissaviikolla pesin ne juuriharjalla ja yhtään väriä ei lähtenyt edes siinä eli minun kokemuksen mukaan hyvin pysyy :)

paaltsi kirjoitti...

siis ihan mielettömät! tykkään! eipä oo käynyt mielessänkään, et noinkin vois tehdä...

Mieli kirjoitti...

WAU! Siis mahtava muutos :)

Meeri kirjoitti...

Ihana pelastus vaunuille. Tosi tyylikkäät tuli. Kelpaa nuilla työnnellä.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mahtavaa!

Tuulivei kirjoitti...

Kätevää.Tätä tietoa mä just tarvin, kiitos! Olen miettinyt, että mitä tekisin noille meidän ruman värisille rattaille. Sellaista pähkäilin, että irroittaisin kankaat ja värjäisin koneessa, mutta liikaa ratkomista ja ommeltavaa. Kävi mielessä tuo sunkin idea, mutta luulin, ettei se ole mahdollista.

Hienot tuli sun rattaista!

Susanna kirjoitti...

Hienot tuli!!!

Maikki kirjoitti...

LOISTAVA IDEA!!! ihanat tuli <3

Edla kirjoitti...

Ne on nätit!!! Hauskaa vaunuttelua! =)

Tiina kirjoitti...

OOO!!!! Mulla on vintissä prikulleen samanlaiset vaunut, jotka olen viiden vuoden ajan aikonut verhoilla mutta vielä ovat verhoilematta. Ilmaiseksi saadut. Että jos maalaisi!!? Ohoh. Enpä olisi hoksannut. Löytyisiköhän tuollaista jotain väriä tummanruskeana, ja saisikohan sillä tuon alkuperäiskuosin peitetyksi?! Mustakaan ei olisi hassumpi, jos vuoraisi sisäpuolen sillä myyntiin tulossa olevalla valkopohjaisella, mustapilkkuisella Muijalla.. hmmm...

Saisko lähempiä kuvia noista vaunuista, miltä se musta pinta näyttää lähempää?

Noobelinpalkinto pikkukiiskelle tästä ideasta!!! =D

Anonyymi kirjoitti...

tuommoinen kiinnostaisi itseäkin, mutta jään aina miettimään kemikaaleja jne. enkä sitten uskallakaan. (esim. http://uusimusta.squarespace.com/etusivu/2011/8/23/lastenhuoneiden-ilmassa-eniten-kemikaaleja.html tai http://storyofstuff.org/cosmetics/ )

Tiina kirjoitti...

^ tuntuisi kyllä, että täällä kotomaassa myytävät kangasvärit olisivat suht turvallisia käyttää. =) enemmän ihmiset itseään pilaa tupakalla sun muilla vastaavilla.

minakaa kirjoitti...

Upeasti tuunatut kärryt :)

Milla kirjoitti...

Aivan mielettömän hienot, loistava idea!!! :)

kewa kirjoitti...

Aivan upeat! Ja niin hyvä idea ( olipa tuskallinen se uudelleen verhoilu) olet kyllä kekseliäs ja musta väri on kaunis kun mikä!!!!

Tiina kirjoitti...

Kiitokset lähikuvasta. Ilmeisesti kuvio on peittynyt kokonaan mustan alle? Imaisiko tuo nahkaosa sitä väriä? Suojatisko jotenkin metalliosat sun muut - ja vielä, minkä merkkistä väriä käytit?

Tiina kirjoitti...

niin tohkeissaan mummoparka että tekee virheitä.. ;) Siis suojasitko.. ;)

pikkukiiski kirjoitti...

:D en suojannut kun tekstiiliväri ei kiinnity metalliosiin niin metalliosiin osunut väri oli helppo pyyhkiä vain pois kostealla :) nahkatereet ottivat myös väriä. Ehkä aavistuksen auringonpaisteessa toi musta on sellainen punaisen musta. Kankaan pinta jäi väristä huolimatta miellyttävän tuntuiseksi eikä ole ollenkaan sellainen koppura. Laimensin väriä jonkunverran.

Anne kirjoitti...

Wautsi! Ei kyllä heti uskoisi samoiksi vaunuiksi. Oikein hienot ja tyylikkäät. Hyvä idea!

Anonyymi kirjoitti...

Kerro vielä mikä merkki tossa värissä on ?HUIKEAN HIENOT TULI!!!

pikkukiiski kirjoitti...

piti hakee pullo ja luntata, tossa lukee textil color schjerning. ostin pullon kärkkäisiltä, hinta oli muistaakseni 9,90e pullosta meni vajaa puolet tuohon

Suvi kirjoitti...

Aivan mahtavat tuli noista... Melkein pitäs kokeilla joihinkin omiin vaunuihin tai rattaisiin :)

Marjuli kirjoitti...

Miten sattuikin, että eilen Tuiran ohi ajaessa näin teidän näillä vauvuilla siinä Sampopankin kohdalla menossa :) Ajattelin, että onpa ihanat vaunut ja sitten ne olikin täällä blogissa :)

Inkeliina kirjoitti...

Aivan mahtavan hienot!

zanne kirjoitti...

Vau! Tosi onnistunut tuunaus!!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sairaan hienot vaunut!! Teitkö kangasväristä laimennettua suihkupulloon vai miten tuossa onnistuu? Ja kiitos vaan ihanista kuoseista kankaissa, meillä on ihan lempparit helikopteri-leijonahousut ja pupumetsästä pitäis tehdä haalarit pojalle ja tietenkin oravaa vaipoissa :))

Maria kirjoitti...

WAU! Kyllä kelpaa kärrytellä :)

Anonyymi kirjoitti...

mikähän muu väri tai minkä merkkinen tuohon tarkoitukseen kävisi ja mistähän sitä saisi =) Ja mihin tuota suihkepulloa käytetään?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat, mullakin on tuolla tämmöset vanhat vaunut. ELi siis olet ostanut kankaanpainantaväriä ja suihkepullolla suihkuttanut värin vaunuihin ja hiustenkuivaimella "kiinnittänyt" värin?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.slojd-detaljer.com/deptlist.aspx?deptid=864&requestedPage=2

Osiko se väri näistä jotain?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Saisiko sinulta vielä tarkat ohjeet miten teit tuon tuunauksen? Niin voisi itekki kokeilla? Minkä kokoinen väripurkki, pitääkö laimentaa ja jne. jne.? Kiitos jo etukäteen! :)
t. Lumi

pikkukiiski kirjoitti...

Väripurkki oli sellainen vähän isompi, en muista tarkkaan että minkä kokoinen se oli. Niitä isoja tötsiä kuitenkin mitä myydään esim. kärkkäisellä. Laimensin väriä sen verran että se oli helppo sivellä, en valitettavasti muista tarkkaa määrää mitä lisäsin veteen. Voit vaikka kokeilla ensin pienellä määrällä että mikä olisi paras suhde :)

Anonyymi kirjoitti...

Eli laimesit sen sinne suihkepulloonko? Ja siveltimellä sit levitit kankaaseen?
Kuinka kauan kuivasit kangasta hiustenkuivaajalla?
Kestääkö kankaat värjäyksen jälkeen pestä koneessa?
t. Lumi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! ;)

Nyt tuossa pöydällä nököttää pullo ko. tektiiliväriä ja joku päivä olisi tarkoitus aloittaa ABC Design vaunujen tuunaaminen. Aurinko-ystävämme on tehnyt kuosille tepposet ja vaalentanut niitä ja nyt olisi aika saada niihin uusi hieno väri ja käyttöönkin joku päivä! :)

Muutama tuossa jo kyselikin yksityikohtaisia neuvoja. Tulisiko nyt vielä mieleen jotain neuvoja? Sivellin vai superlonilla tuputus, mitä neuvoisit? Kiitos jo etukäteen! :)