torstai 8. joulukuuta 2011

ompeluitaompeluita

Työmaa-kuosista haalarit koko sakille :)


Kioskikisuja pienimmälle haalarina (tosin laitoin niin paljon kasvunvaraa että keskimmäinen juoksentelee tuolla tällähetkellä noissa haalareissa ;) )


Pienimmälle paita joka on aikamoinen palaompelus taas jatkettu vähän joka kohdasta, mutta tulipahan käytettyä tarkasti kankaat ;) (niin ja hihat kyllä oikeesti ihan samankokoiset, käänsin tuota toista vaan silleen että toi hihaan ommeltu numero näkyy kans ) Kankaat kangasvaihtareilta


Iialle huppari numerokankaasta :)


Miipupiipulle potkarit :)Kirpparilta pupupaita eurolla, kangas kivaa mutta paita ei yhtään meidän näköinen joten tuunataan vähän toisella kirpparipaidalla ja nyt tyykkään :)

Koskas sitä ehtis kuvaamaan kirppislöytöjä kun sellaisiakin on tullut tehtyä, tosin muutamat voi julkaista vasta joulun jälkeen kun ovat poikien paketteihin menossa ;)
Muutenkin tuntuu että viikot vilisee ihan hirveää vauhtia enkä ennätä mihinkään tai mitään mitä on pitänyt. Vuoden loppu lähestyy ja ennen sitä pitäisi ehtiä vaikka mitä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania ompeluksia, erityisesti tykkään noista kioskikissa-haalareista. Onko sellaiset vaikea tehdä? Kanttatko yläeunat resorilla vai trikoolla? Yhden kerran yritin vastaavia joustokantilla, mut jälki oli aika kamalaa, onneksi oli yövaate kyseessä! :) -Binxe

Mun Tekemä kirjoitti...

Tosi ihania ompeluksia!

Unknown kirjoitti...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Click Here
Myfolio.com