torstai 8. joulukuuta 2011

pari kuosikokeilua :)


Piti kokeilla jotakin ihan yksinkertaista ja ei esittävää vaihteeksi, tai tästä nyt tuli vähän esittävä mutta ei sitten kuitenkaan, ajattelin linnun siipiä tätä tehdessäni..


ja sit ihan vaan palloja sateenkaaren väreissä :) Minä tykkäisin niin kovasti yksinkertaisesta pallo tai raita kuosista joka ei olisi ihan niin perus sitten kuitenkaan..

11 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Ostaisin linnunsiipiä HETI. :)

kewa kirjoitti...

ohhh, ihanat pallot!

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä tykästyin tuohon pallokuosiin. Jos vielä tausta olisi muuta kuin herkkää valkoista, nin viuh napsahtaisi. T: Irmeli

Taikku kirjoitti...

Minä myös tykkään hulluna tuosta pallokuosista!

Saara kirjoitti...

tuo pallokuosi on tosi nam. tosin olen samaa mieltä tuosta taustaväristä...

glenni kirjoitti...

tykkään molemmista, mut mieluusti tosiaan joku muu kuin valkoinen taustavärinä... nimim. valkoiset aina täynnä tahroja ;)

AnniP kirjoitti...

Ensimmäisestä ompelisin jotain itselleni.

Unikuu kirjoitti...

mä tykkään kovin tuosta pallosta ja juurikin valkoisena. <3 sit jos olis sellaisia piirrettyjä tähtiä valkoisella taustalla <3

Suvi kirjoitti...

On tosi kivoja molemmat :)

Unknown kirjoitti...

I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Website
Information

Lifato Kamel kirjoitti...

Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

Mastodon.social
Information