maanantai 14. toukokuuta 2012

muutama ostos


Kyllä minä töitäkin olen tehnyt, mutta siinä välillä vähän rentoutunut kirpparilla :) Äitienpäivänä löytyi useampikin kiva juttu, Miska sai ison vihreän muovikalan (2e) ja punaisen puhelimen (1e). Äiti sai olohuoneeseen pitkät ikkunaverhot ihanissa oranssin ja pinkin sävyissä (25e) Lisäksi ostin pöytäliinan johon Miska ihastui kovasti ja leikki pitkään kukkuu-leikkiä piiloutumalla liinan alle :) Liinan mukana tuli myös tabletteja 8kpl mutta ne silppusin jo lippiksiksi (liinan ja tablettien yhteishinta 8e) Miskalle ostin myös ihanan eläinkuvioisen lastentäkin (2e)

Kirppariostosten lisäksi mukaani tarttui tänään pari uutta höpötystä tuollainen vartalovoide joka oli hurmaavassa ananaspurkissa ja uusi pikkupeili rikkoutuneen tilalle. Oikeasti menin ostamaan rintsikoita ja ne löysinkin mutta niistä en laita kuvaa :D Näiden lisäksi löytyi tuollaiset ihkut oranssit nappikorvikset (1e)


Huomenna ajattelin suunnata kirjastoon etsimään lähdekirjallisuutta kandi-tutkielmaani varten ja koitan mennä ei kiireellä niin että ehtisin ottamaan kuvia kaupungista samalla. Kevät on uskomattoman pitkällä Helsingissä jo!

5 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Huippu hienot verhot ja ihania aarteita :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava tuo täkki :) Ja niin tuo ananaspurkkikin :) Mistä sellaisia löytää?

zanne kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä taas!
Missä kirpparilla kävit??

pikkukiiski kirjoitti...

Valtterissa pyörähdin äitienpäivänä :) Ananaksia löytyypi h&m

JeanAdams kirjoitti...

I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

Emergenzadebiti.eu
Information
Click Here
Visit Web