torstai 3. toukokuuta 2012

silppua ja kirppariostoksiaLippiksiä on syntynyt muutama lisää, sen kertoo jo saumurin vieressä oleva silppukasa että tilkkuja on tuhottu. Osa on matkannut jo eteenpäin :) Voi että sitä voikin tulla iloiseksi kun onnistuu kehittelemään jotain toimivaa!


Ihanaihana pöytä, laatikosto, mikä tuo nyt on, täyspuinen. En vaan voinut kävellä ohi 8e
(tuolin päällä oleva keltainen froteetyyny on tehty kierrätyskeskuksen tilkkupussin kankaasta, tuota ihanaa kukkafroteeta jäi vielä pariin käsipyyhkeeseenkin asti, tilkkupussin hinta 0,20e)

Kirpparilta mukaan on tarttunut tälle viikkoa myös herätyskello (5e) Tuollainen lasinen kynttilänjalka/pikkumaljakko odottamaan kesää kun pojat tuovat äitille kaiken maailman rikkaruohoja ulkoa ja ovat niin rakkaita niiden kanssa! (0,50e) Näiden lisäksi myös tummansininen rullailija liittyi laumaamme. Oli vaan taas pakko ostaa hillitön lelupussi kun tuo oli siellä romujen seassa, onneksi pussilla ei ollut hintaa kuin 0,50e ja muut lelut laitoin jo kiertoon eteenpäin.

13 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä lippiksen malli! Pöytä/laatikosto taitaa olla vanha puhelinpöytä :)

Noranda kirjoitti...

Mahtava lippis kasa :) Näyttää herkullisilta, ihania kankaita...

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Hyvän mallinen lippis. Laitoitko lippaan jotain koviketta? Onko tämä vuoriton? Nimim. ei lippiksen ompelussa oikein onnistu...

Peppi kirjoitti...

Niin herkku tuo lippiskasa! A-i-v-a-n ihania kankaita kaikki.
Luulisin, että tuo laatikostojutska on joskus ollut puhelinpöytä. Hassu itseasiassa ajatella, miten joskus on tullut istuttua lankapuhelimen ääressä ja nyt yleensä tulee käveltyä kun on puhelimessa :)

Saara kirjoitti...

sie teet kyllä aivan huikeita löytöjä, noitten kalusteiden osalta varsinkin ;) nimim. kateellisena aina katselen mitä ihanaa olet taas löytänyt <3

pikkukiiski kirjoitti...

Lippiksessä ei oo vuoria, lippaosa on ainoastaan kaksinkertainen. Ensimmäiset on käyneet jo pesukoneessa kun pojat söi lättyjä lippikset päässä (joo ei meillä yleensä saa olla hattua ruokapöydässä mutta..) ja hillon kanssa varmaan arvaatte ;) Hyvin pysyi lipat kuosissa vaikkei oo tikattu tai laitettu ees mitään kovikekangasta.

Saija kirjoitti...

Saisiko sinulta ostaa tuollaisen keltaisen lippiksen? :)

Sari kirjoitti...

Ihania lippiksiä ja pipoja :)!
Ja mahtavia kirppislöytöjä myöskin.. Varsinkin tuo pöytähössäkkä ihanainen:)

Minttu kirjoitti...

Hei,
voisikohan sinulta ostaa kaksi lippistä kolmivuotiaiden päähän, tai sitten vaihtoehtona saada ohjeet tänne? ;)

pikkukiiski kirjoitti...

Hei kiitos lippiksiä koskevasta mielenkiinnosta, laittakaa sähköpostia pikkukiiski at gmail.com niin vastailen sitä kautta :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Eka kertaa taidan olla kommentoimassa blogissasi. :) Vastikään sen löysin. Ihanan värikäs blogi! :)
Kiitos lippiksistä! ihana, että tunnearvoinen tyynyliina muuntui uuteen ihanaan muotoon. Olet niin taitava kyllä. Lapsetkin tykkäs! :)

Terkuin,

I: n ja S: n mami ;)

Nuppulinnatar kirjoitti...

Pari lippistä. :) Hyvännäköinen malli tosiaankin.

zanne kirjoitti...

Kyllä, tuo lipasto-penkki on ollut alunperin puhelinpenkki. Siihen aikaan kun oli vielä lankapuhelimet. Laatikoihin laitettiin sitten puhelinluettelot sekä mahdollisesti jotain muistiinpanovälineitä.

Eli oikein retro huonekalu! :-)