keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pari kirppua :D


Meille muutti pari kirppua, näistä on riemua koko perheelle. Miipulainen ei vielä osaa kirppua hypittää mutta nauraa räkäisesti kun isoveljet tai äiti saa kirpun hyppäämään koriin :) 2e Osa kirpuista tosin joutuu ensimmäiseksi silmälääkäriin!Eläimiä, apina ja norsut ilahdutti erityisesti nimittäin meillä olikin heille sopivat vaunut valmiina odottamassa. Nukkuvaa bambiakaan meiltä ei ennestään löytynyt eikä keltaista aasia. On nää vaan niin ihania ja hintakin oli sopiva 1e yhteensä! Tässä ovat matkalla kylpyyn ;)
Mansikoita apilakattilasta :) Kattila kirpparilta ja hinta oli varsin sopiva 3e

Esikoiselle pitkähihaiset paidat 3e ja 2eMinä tähän Lammaan, kuten pienin sitä kutsuu, ensiksi ihastuin ja kierrätyskeskuksesta sen ostin. Mutta Miipupiipu pikkuinen sen on ominut. Ei se kyllä ehkä lammas ole, paremminkin muumin ja jetin risteytys mutta väliäkös tuolla :) Hintaa oli hurjat kymmen senttiä

Kaksi samanlaista lakanaa poikien kerrossänkyyn 0,90e/kpl Lapsuudesta tuttu kuosi, kotona oli tätä sinisävyisenä.
Sitten vielä tämä lamppu, kävelin sen ohi kahdesti ja sitten oli pakko vielä pyörtää ja käydä noukkimassa mukaan. Joku siinä viehätti ja hinta oli 3e. Ajattelin että jos tuon johdon teippaisi sellaiseksi marianneraidalliseksi niin voisi tulla hauska, vielä kun keksisi hyvän paikan..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teilläpäin on varmaan joku pesä noilla kumieläimillä, kun niitä tuntuu jatkuvasti jostain sikiävän. Pikkasen kade :) Nätti lamppu.
-Heidi-

Ruusa kirjoitti...

Oi ihanat kirput :) Mulla oli lapsena sankollinen samoja kirppuja. Hauska peli!

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Oi oi oi noi kirput! Mäkin haluun! Niin parhaita, vieläköhän niitä valmistetaan vai pitääköhän vain toivoa että tulisi kirpparilla vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sammakko -versiota noista pikkupomppijoista ainakin vielä saa. Ei ihan sama asia, mutta likeltä liippaa :) Plasto valmistaa.
-Heidi-

pikkukiiski kirjoitti...

Mulla on kans vähän sellainen mielikuva et sammakot on syöny kirput.. Mikä on vähän sääli, minä kun niin kovasti fanitan noita supersymppis kirppuja!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun käytät noita vanhoja kankaita, ne on jotenkin ultra söpöjä :D Minäkin haluaisin noita muovielukoita, ei oo vastaan tullu .

Suvi kirjoitti...

Voi ihanuus noista kumielukoista <3 Jos löytyy tuplia, sun täytyy pitää joku pika huutis. Meillä myös armeija olemassa, en vaan ole pitkii aikoihin löytänyt mistään.

Veera kirjoitti...

Sulla on ihania löytöjä. :)