sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Uniponi
Tälläinen kokeilu tälläkertaa, mulla on värikriisi kun tuntuu että kaikki mitä kokeilen on huonoja.. ehkä kesä auttaa siihenkin vaivaan kun saa luonnon väriterapiaa :)

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

OI, tää on ihana, ihan näyttää mun 6 vee tytön kankaalta.

Unikuu kirjoitti...

alin,vihreäpohjainen, on kiva

Krista kirjoitti...

Oih, tää on ihana!
Sinipohjaisessa on aika kivat värit ja tuo vihreäpohjainen on ehdoton suosikki. Punapohjaisen väriyhdistelmä vähän tökkäs, mun silmään toi punainen ei vaan sovi taustaksi näille piirretyille kuville...

Anonyymi kirjoitti...

<3 Ihana ja vihreä paras näistä.

Merja kirjoitti...

Tää ei todellakaan ole huono!!!!ostaisin heti metritolkulla,jos olis kankaana!ja tuo ylläoleva ponikin on ihan kymppiplus-tasoa!!!oikeesti,iskee kyllä mulle ihan kympillä ja tyttökin ihastelee tässä vieressä.ihanoita.älä lopeta kokeiluja!

Nova Melina kirjoitti...

Tää on ihana! Punapohjainen iski muhun eniten. :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi suloinen kuosi, kyllä meidän 6 veelle kelpais varmasti!

Anonyymi kirjoitti...

Meiän kaikki rinsessat täälä kans ihastelivat näitä kuoseja:) aivan mahtavia. Sinipohjaisessa ku ois vielä esim. kukassa pinkkiä (tiedän tiedän moni ei tykkää) mutta sitte ois just..

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tämäkin, :) ehdottomasti hankkisin tätäkin tytöilleni jos tulisi kankaana :) itse tykkään selkeistä ja isoista kuvista,ja nuo kukatkin sit tässä tuntuu että onko niitä liikaa ;D Mut tää nyt on vaan mun mielipide ;)väreistä tulee mieleen 1.raikas talvi, 2. joulu,ja kolmas syksy :)
-kaiku-