lauantai 28. heinäkuuta 2012

Susivuoren ukkonen!


Usein kysellään kivoja kuoseja isommille pojille. Sellaisen kivan kuosin, joka ei olisi ihan "lälly" muttei sitten kuitenkaan sellaista perussettiä mitä on jo tarjolla, tekeminen tuntuu kamalan vaikealta. Tässä olisi taas yksi sellainen kokeilu, en tiedä onko toi teksti tässä ihan tyhmä mutta ilman sitä kuosista tuntui puuttuvan se idea. 

12 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Mahtavat värit.

Unikuu kirjoitti...

minusta se on liian sekava.osaset irrallisia toisistaan ja idea vähän hukassa. ehkäpä kuplassa olisi niitä kirosanojen merkkejä piirrettynä ennemmin kuin tekstiä.

Ylin ja alin väreiltään ovat sopivimmat. ukkospilvet on mahtavat ja salamat toimii. pääkallo (vaikka meilläkin suosikki) niin jotenkin irrallinen.

Ehkä jos vuori olisi enemmän ehjä ja pääkallo pois? tai vuoren muoto pääkallo?

Jopa puhekuplan voisi jättää kokonaan pois?hmm.. mielenkiintoinen on kyllä ja isommille pojile on harvassa kivoja kuoseja..

Meillä iskee sekin että se ei ole niin täynnä kaikkea. Merirosvot on aika kiinnostavia. samoin aarrekartat miksikä taikametsäkuosi on poikani mielestä muotoutunut (ja on muotoutumassa paidaksi..)

Unikuu kirjoitti...

niin ja tuli vielä mieleen että jos myöskin kuvio ei olisi niin rivissä?? ja kuplan tilalla isompi salama jonka susi on jo heittänyt??

Entäs jos susi ottaa salamoita kiinni ja heittelee niillä jotakin ja ne menee rikki. esim se pallokallio?

olij kirjoitti...

Unikuun mainitsema aarrekarttakuosi kuulosti tosi hyvälle idealle!

Nova Melina kirjoitti...

Muhun ei yleensäkään oikeen uppoo kankaat missä on tekstiä. Monet tosi kivat japanilaisetkin kankaat on usein pilattu sillä, että siellä on jotain kirjoitusta seassa. Tää siis ei kyllä muhun uponnut. On aika sekava myös mun mielestä.

Nova Melina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Merja kirjoitti...

Mun mielestä tää on kiva.tekisin vaikka topin ittellekin :D

n i n n u kirjoitti...

Meillä uppoaisi ainakin 6vuotiaalle pojalle. Ostaisin heti, poikakuoseja kun on niin vähän.

Kata kirjoitti...

Meillä ei onneksi ole sen ikäisiä joille tämä kangas passaisi. Kaipailisin enemmän sellaisia kuoseja joista voisi tehdä miehellekin vaatteita. (musta salmiakki mm. oli yksi sellainen kuosi)

Unikuu kirjoitti...

saako muuttaa mieltä? tää onkin aivan mahtava. poika haluaa tuollaisen. saanko tehdä?

Robert Howard kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Information
Click Here
Steepster.com

Alfa Cintalo kirjoitti...

This really answered my problem, thank you!

Information
Click Here
Visit Web