tiistai 26. tammikuuta 2010

Ihan pikaisesti vain kirpparilla ja kyllä kannatti ♥

Tänään en tehnyt mitään sen suurempia löytöjä mutta kirppisreissun erittäin onnistuneeksi teki se että tapasin iso maailma -blogin pitäjän Marjulin ja hänen nuoremman tyttärensä ♥ Huomasimme bussissa että meillä on sama matka ja mentiin yhdessä sitten kirpparille :) Vähän jäi harmittamaan että meidän piti pitää poikien kanssa vähän kiirettä että ehdimme käydä kaikissa paikoissa missä oli tarkoituskin ennen kuin isommalle pojalle iskee väsy. Toivottavasti tapaamme taas ja vaikka oikein ajan kanssa!


Jotakin kuitenkin löysimme myös sieltä kirpparilta ja tässäpä olisi taas kuvia.


Päivän ihanin löytö, Kaunista kangaspuissa, kirja vuodelta 1951. Kirjan alkusivuilla esitellään ajalle tyypillisiä sohva ja vuoderatkaisuja jonka jälkeen kirjassa on paaaaljon erilaisia melko yksinkertaisia kudontamalleja. Itseä eniten viehätti nuo pitsisidokset niitä täytyisi kyllä ehdottomasti päästä koittamaan. Ehkä ensi kesänä.. :) Hintaa kirjasella 0,20e (Onnistuinpa sitten hävittämään tuosta kuvan kirjan kannesta..noooh)


Söpönen Ainun pikkupupu 0,50e kuten olette ehkä huomanneet meillä tykätään näistä pupuista aika paljon :) Nikolai ei mene illalla nukkumaan ilman että vähintään yksi pupu on unikaverina. Ja aamulla kun poika herää hän heittää ensiksi pupun turvaan äitin viereen ja tulee sitten itse piipan (peiton) ja tyynyn kanssa ? Puput myös kuulemma syö mörköjä ;)

Kuten huomaatte tänään minulla kuvausapulaisena hääri Iljuskainen ♥Peikkopelikortit, kaikki tallessa peliohjeita myöten 0,50e Olen nähnyt tätä joskus pelastusarmeijan kirpputorilla kankaanakin..

4 kommenttia:

joponen kirjoitti...

Huippuja löytöjä!! Tuo kirja varsinki kiinnostais =)

Marjuli kirjoitti...

Oli kiva törmätä, voitas kyllä joskus tullakin teille leikkimään :) Meilläkin saa käydä!

n i n n u kirjoitti...

Mulla on verhot peikkokankaasta, sekä nuo kortit.

Elina kirjoitti...

Mullakin on tuota kankaana tai siis paremminkin oli. Nyt olen pilkkonut sen ja tehnyt siitä kaksi satumattoa. Ehkä myöhemmin saan siitä kuvan meidän blogiinkin :)