torstai 21. tammikuuta 2010

Ompelua, tuunausta ja kirppuja

Tänään olen käynyt kauppareissun yhteydessä kirpparilla ja sieltä löysin kultakalan oranssia pesukoneväriä 1,70e maksoi ihan uusi ja avaamaton purkki. Laitoin heti kotiin päästyäni pesukoneeseen pyörimään joitan kulahtaneita froteevaatteita. Nämä potkarit olivat aluksi hailakan keltaiset ja niiden edessä oli tuhruinen numero aplikoituna. Värjäyksen ja uuden aplikaation myötä näistä tuli ainakin omasta mielestäni ihan sievät :)Vihdoinkin Sampsukan Oravat Pul on valmista ja hain sitä tänään postista. Heti avattuani paketin oli pakko päästä ompelemaan ja niin Iljuskainen sai kaksi uutta kuorivaippaa ♥


Tälläisestä aarikan purkista olen haaveillut mutta tätä ennen ei vastaani ole tullut kuin ylihinnoiteltuja purkkeja. Tämä maksoi 3,20e ja sen maltoin maksaa koska purkki on kuin uusi sekä sisältä että ulkoa.


Aivan ihana body Iljalle 1,50e Sopii varmasti hyvin punaisten sukkisten kanssa :)


Mikähän näissä vaunuleluissa viehättää, tämäkin oli taas niin vastustamaton ♥ 0,50e


Tässä vielä loput oranssit vaatteet. Värjääminen on vaan niin ihanaa puuhaa, ajatella että hylätyistä ja kulahtaneista froteevaatteista tuli taas kuin uusia!

8 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ai sulle tuli jo orava-pul.
Täällä sitä vielä odotellaan, tilasin kyllä viimeviikolla, mut ens viikkoon taitaa mennä tuleminen...

Kivoja löytöjä ja vaatteiden uusiminen värjäämällä on kiva idea, itsekkin sitä aina välillä harrastan :)

pikkukiiski kirjoitti...

Minulle tuli tuota Oravaa isompi satsi ihan kotipuotia varten ja siitä sitten samalla itsellenikin :) Olin taas niin jotenkin liikuttunut kun sain hipelöidä monta metriä ite suunniteltua kangasta ♥ Tuntui että olen taas hieman lähempänä unelmaani tulla oikeaksi tekstiilisuunnittelijaksi :')

kassu kirjoitti...

oi, aivan ihanan värisex oot noi vaatteet saanu värjättyä <3
mua kanssa viehättää noi vanhat vaunulelut, olenkin niitä aina ostellut jos on vastaan halvalla sattunut...
nyt jopa keksin et laitan poikien seinälle ne roikkumaan...

RouvaM kirjoitti...

Ihana orava-pul! <3 Pitäisköhän munkin tilata sitä. ihan ku ei olis kaikkea muuta projektia vielä tekemättä...

Marjuli kirjoitti...

Tosi söpöjä tuli värjätyistä, pysyykö tuo väri pesussa? Äidilläni on tuota samaa Aarikkaa sirottimina, ihana tuo iso purkki!

pikkukiiski kirjoitti...

Toisen pesun jälkeen väri on ainakin vielä pysynyt ja kokeeksi sekaan heittämäni valkoinen harso pysyi valkoisena eli toistaiseksi näyttäis hyvältä :)

Nuppulinnatar kirjoitti...

Mitä väriä käytit tuohon värjäykseen?

Itseltä löytyy kasa tylsän valkoisia vaatteita, joista saisi värjäämällä mieluisampia.

pikkukiiski kirjoitti...

Nuppulinnatar, käytin kirpparilta löytynyttä muistaakseni dylonin pesukonevärjäyspakkausta jossa sävy oli kultakalan oranssi, tuli kyllä aivan ihania ja hyvin on pysyny pesuissa värit. Olen nyt viimeaikona värjännyt meidän kulahtaneet pyyhkeet ja harsot pinkillä ja turkoosilla (oli yhden kaupan poistolaatikossa 2e/paketti) ja ai että on ihanaa laittaa pyykkiä kun on kirkkaita värejä eikä kulahtaneita harmaita. Nyt tekisi mieli vielä kevättäkohden ostaa joku raikas vihreä, värjääminen on niin helppoa noilla koneväreillä kun ei tarvi kun suolaa ja sitä väriä ja kone pyörimään ;)