maanantai 18. tammikuuta 2010

vihdoin ehdin ommella jotain!

Ompelukone ja saumuri ovat vuodenvaihteen muuton jälkeen lojuneet lattialla kun minulla ei ole pöytää niille ja keittiönpöytä joka yleensä palvelee minua on ollut lastattuna maalaustarvikkeilla ja muilla jutuilla. Nyt kuitenkin raivasin tilaa siihen ja ommella surautin edes vähän jotain perusjuttuja.


Ihanaa viidakkokangasta oli minunkin pakko ostaa pieni palanen ja aloin tehdä siitä Iljalle paitaa, vaan paidasta tuli kyllä niin reilu että menee Nikolaille :)


Ruokalappukokeilut tarrakiinnityksellä. Näitä pitää ommella lisää nimittäin nyt kun tuo nuorimmainenkin on alkanut syödä kiinteitä niin näitä tarvitaan. Esikoinen pyysi itselleen sellaista missä olisi kissa eli sellainen täytyy varmaan tehdä seuraavaksi.

4 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

ihania ompeluksia, mulla se ei vaan aika tai sinni riitä :(

Mari kirjoitti...

Aika hauska yhdistelmä tuo ruskea plvipaita ja vihrät kantit. Minä odotan yhä täydellistä kaavaa tuohon pilvikankaaseen.

-S kirjoitti...

Saanko kysyä, että miten saat noista kanteista noin sievät? Et vissiin tee niitä kaksoisneulalla? Ku mulla niistä tulee kupruilevia eikä ollenkaan tuommosia sieviä( teen siis kaksoisneulalla). Pitääkö sitä kangasta ommellessa venyttää vai olla venyttämättä vai miten?

pikkukiiski kirjoitti...

Kantteja ei saa venyttää kuin ihan ikkupikkusen jos ei halua että ne on ihan mutkalla. Ja siistimpää toki saisi jos malttaisi käyttää nuppineuloja vaan minä olen aina niin hätähousu että käytän nuppiksia ainostaan silloin jos ompelen muille :D Ja tosiaan ihan yhdellä neulalla ompelen, kaksoisneulaa en ole vielä saanut kokeiltua vaikka se on ollut tarkoituksena jo varmaan vuoden!