tiistai 19. tammikuuta 2010

Valokuvahaaste

Tartuin Aaltopuiston hurjikset -blogissa esitettyyn valokuvahaasteeseen jossa kyseltiin valokuvia puolenvuoden-vuoden-kahden ja jos löytyy niin vaikka kolmen vuoden takaa. Ajattelin ensiksi ettei minulta löydy kuin 2,5vuoden takaa kuvia vaan löysimpäs sittenkin tämän kuvan joka on otettu noin 3 vuotta sitten (kamalaa onko siitä jo niin pitkä aika!!) Esikoispoikani siellä köllöttelee masussa, raskausviikkoja on tuolloin noin 20.

Nää kuvat meni nyt vähän hassusti mut en osannut enää siirtää tuota masukuvaa tuonne pinon alle minne se kuuluisi :)
*muoks, löytyi vieläkin yksi kuva joka on kesältä 2006 :) Kuva on otettu viikon vaellusreissulta, kierrettiin Karhunkierros.Noin puolivuotta sitten minulla oli tälläinen ihana pieni nyytteröinen ♥Vuosi sitten olen ottanut Nikolaista kuvan syömässä aamupalaa meidän Rovaniemen kodin keittiössä
Puolentoista vuoden takaa taas löytyi tälläinen otos ♥
Suunnilleen kaksi vuotta sitten otin tälläisen kuvan Nikolaista ja Raitapaidasta
Tämä kuva on otettu noin 2,5 vuotta sitten. Nikolai on vielä masussa ja minä yritän saada pientä Yakiyaki vasikkaa kuvattua :)


1 kommentti:

-S kirjoitti...

Toi autopuku on mahtava, siis tossa puolivuotta sitten kuvassa. Mulla on samainen ruskeapohjaisena, keltaisilla autoilla ja paitana, se oli yks lemppareitsa=)