lauantai 17. syyskuuta 2011

lisää ompeluita :)


Miimii sai haalarin kangasvaihtokaupastani saadusta ihanasta retrokankaasta, harmi vain että kangasta oli sen verran pikkuinen palanen että haalarista tuli vähän nafti..



Miimille tein myös kierrätyskeskuksesta ostetusta vihreästä kankaanpalasesta ja kierrätetyistä fleesepeitoista välikausihaalarin. Haalarin kiinnitykseksi laitoin tuollaiset ihanat sydännepparit, olen nyt ihan ihastunut noihin erimuotoisiin neppareihin. Sydännepparit tilasin kestovaippakaupasta.


Esikoiseni on kasvanut hirmuisesti kesän aikana ja monet vaatteet on jäänyt pieneksi. Miskan odotusaikana kirppariltani löytynyt mekko ja 0,50e maksaneet ruskeat aikuisten joustofroteehousut muokkautuivat Nikolaille uudeksi asuksi, näissä kaikki on siis kierrätettyä paitsi ompelulanka! :) malli ei ollut oikein kuvastuulella, oli kuulemma siivoaminen kesken.






Iiapöö-tuholaiselleni tein housut kirpparin ilmaiskopan neulepaidasta, paidasta tuli myös pipot äidille ja Miskalle :) Housuihin sopiva paita on 0,50e kirppislöytö




Eurolla kirpparilta löytyneestä marimekon Muija-kuosisesta pöytäliinasta syntyi uudet kankaat meidän pikkurattaisiin. ihanasta retrosta kissapuuvillasta tein vielä tuollaisen niskatyynyn joka on irrotettava ja sen korkeutta voi säätää. eteen laitoin kiinnityksen kestovaippakaupasta ostetuista tähtineppareista ja hyvin tuntuu kestävän painoa vaikka aluksi vähän pelkäsin ettei kam-nepit riitä tuohon..


Vanhempi ompelus on ihan uudesta trikoosta ommeltu huppari, oli ihan pakko ostaa 30cm palanen vaikka minun piti oikeasti mennä ostamaan vain pyöreää mustaa kuminauhaa.. käykö kenellekkään muulle koskaan niin ;)



Miimii vielä omena-asussaan, meillä riittää vauhtia. Isoveikat ovat opettaneet pikkuisen hyppimään sohvalla, eilen löysin hänet kiipeilemästä vessasta, oli noussut korokkeelle seisomaan ja tavoitteli vesihanaa! Ja ikää pikkuisella on se 8kk...
Taustalla oleva täkki on 2e kirpparilöytö, eikö olekkin aivan ihana!! Kärpässieniä, sammakoita ja pupuja! :)








ps. Kameleont designille ja Mjukatygerille suunnittelemani Nordic forest kuosi on tulossa myös suomeen myyntiin ja jälleenmyyjiä on useita! :)

14 kommenttia:

suskunen kirjoitti...

Ompa ihania kierrätysvaatteita! :) Ja ihana kuulla että kangasta saa myös suomesta, lähtee kyllä heti tilaukseen kun sitä löydän :)

Zzz kirjoitti...

Voi mahoton, miten hienoa kierrätystä.

kewa kirjoitti...

Mahtavat ompelut!!! Ja niin suloiset pojat! Kohta se Teidän pikkuinen pellavapää on muuten lavuaarissa (nimimerkillä kokemusta on...). Kiirettä pitää että pääsis isoveljien perään, jotenkin liian nopeasti kehitty ja kasvaa;) Ja onnea taas, ihana kangas tulossa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen sitä, että osaat kierrättää noin hienosti kaikkea mahdollista. Itse en huomaa mahdollisuuksisa tehdä paidasta housut tms.

Esikoisellani oli vihreä sammakkotäkki. Hän sai sen 70-luvun puolivälissä.

Delfia kirjoitti...

Täällä on kaikkea iiihanaa! Ihanat lapset, ompelukset, löydöt...mistä muuten tuollaisen täkin sait tuohon hintaan? Aiiivan ihana!! :) ps. huomasitko blogissani tunnustuksen ;)

Ilona kirjoitti...

Hienoja kierrätysompeluita! Mistäs muuten tuo uusi kangas on, josta tuon hupparin olet ommellut?

Satu kirjoitti...

Taidat kierrellä paljon kirppareilla. Päätellen siitä kuinka paljon edullisia löytöjä sieltä teet. Tai sitten olet vain taitava. Ihailtavaa tosiaan tuo uusien ompelu vanhoista löydöistä.

Ai että useampaan kauppaan tulossa tuo Nordic forest? Hieno juttu! Odotan kieli pitkällä :)

Aarnilintu kirjoitti...

Tosi kauniita ja pirteitä juttuja taas! Ihailen kyllä todella, miten pienten ja ilmeisen touhukkaiden poikien äitinä ehdit ja jaksat tehdä kaikkea noin paljon!

Mieli kirjoitti...

Ihania kierrätysompeluksia ja uusi paitakin on suloinen! Kiva löytö tuo täkki ja aaaaaah niin ihana kangas! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Uusi trikoo huppariin on ostettu löytöpalasta :) oli kahdessa värissä siellä myynnissä, vihreenä ja pinkkinä jos oikein muistan. Metrihintakaan ei varmaan ollut paha kun ostokseni maksoivat yhteensä alle 5e

Peurankello kirjoitti...

Upea tuo hirvikangas!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kirppislöytöjä! Ja ihana kangas tulossa, täytyy tilata meillekin. Tarjoatko itse kuoseja valmistajalle vai tuleeko sulle kyselyjä valmistajalta?

Anonyymi kirjoitti...

mulla on tuollainen vihreä ihana sammakkopeitto myös<3. kovin kärsinyt jo, kun olen sen itse 70-luvun lopulla saanut, mutta hieman kursittuna vielä omalla esikollani nyt käytössä:)

milla kirjoitti...

eksyin tänään täällä joensuussa...puotiin jossa kertoivat että siellä on sun suunnittelemia kuoseja...ja tunnistinkin nimes...kun olin jo piipahtanut täällä! minäkin taidan alkaa odotella tätä kangasta...tulee kai tätä sinne sampsukkaan myyntiin?