maanantai 27. elokuuta 2012

Kaatiskuormasta viime sekunneilla pelastettua

Joskus sitä sattuu paikalle juuri oikealla hetkellä. Minulle kävi niin tänään. Nämä ihanuudet olivat päätymässä kaatopaikalle. Eivät kelvanneet kierrätyskeskukseen ja olin juuri astumassa ovesta ulos kun näiden entiset omistajat olivat laittamassa kuomukärryn luukkua kiinni ja kuulin keskustelusta vain sanat että kai nää täytyy sit viedä kaatopaikalle. Menin väliin, kysyin kauniisti ja kappas, sain nämä ihanuudet kotiin asti ihan ilmaiseksi! Edelliset omistajat olivat ikionnellisia etteivät nämä 50-luvun ihanuudet joutuneet kaatopaikkaa täyttämään ja minä uusista huonekaluistani kovin kiitollinen. Pinnasängyssä ei ollut mitään vikaa, ainoastaan pari liimausta pinnoista oli päässyt irti ja se oli osissa. Liimasin pinnat paikoilleen ja ruuvasin sängyn kasaan, pesin ja petasin ja voi että Miipulla on nyt nätti sänky! Kaapissa on vähän enemmän tekemistä, samoin tuoleissa mutta kyllä niistäkin nättejä tulee. *iloinen*

22 kommenttia:

Merja / Mietteitä meiltä kirjoitti...

Olipa onni, että olit paikalla! :)

aNNa kirjoitti...

No voi jee! :D Aikamoinen sattuma, ihan mahtavaa :) Sulle on muuten tunnustus ;)

Noranda kirjoitti...

Mahtavaa, kun joskus käy tuuri! Ihana tuo pupun kuva pinniksessä :)

Chamimelon kirjoitti...

Aivan mahtava mäihä kyllä sulla! Tosi ihana toi sänky.

Retrohullu kirjoitti...

Joskus sitä vaan tekee löytöjä! Upeaa!!

Heiri kirjoitti...

Upeaa! Onneksi menit väliin! :)
Mie oon tehny lasinkeräys astialla jo 5 lasipurkkilöytöä! Sellasia riihimäenlasin tyylisiä vanhoja ihania EHJIÄ lasipurkkeja :)

Saana kirjoitti...

Vau, mikä tuuri! Sun onni, että kamat eivät kelvanneet kierrätyskeskukseen. Ja tietty tavaroidentuojien onni, että välttyivät kaatopaikkamaksuilta. :)

Kikka kirjoitti...

WAU!!! Mahti tuuri ja kaikki voitti.

Ihastuttavat on sänky ja kaappi, vaan kaikkein ihanimmat on tuolit!!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli lapsuudessani 60-luvulla keittiössä juuri tuollaiset vauvankakan ruskeat tuolit.

Kerttu kirjoitti...

Wau mikä tuuri kun osuit paikalle :) Aivan ihania :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Sänky! Esikoiseni nukkuu juuri samanlaisessa, minun entisessä sängyssäni. Pupun kuva on huippu!

Anni kirjoitti...

Voi että mikä tuuri sinulla kävi! Onneksi menit rohkeasti kysymään :)

Meilläkin tytöllä sama peti mutta valkoisena, miehen kirppislöytö vuosien takaa. Soma kuin mikä, vaikkei siinä pupun kuvaa (enää?) ollutkaan..

Tanttarella kirjoitti...

Aivan ihania. Jotenkin kovin tutun näköinen tuo kaappi. Jollakin lähipiirissä on varmasti ollut samanlainen, koska näyttää niin kovin tutulta :) Ja nuo tuolit. Muistan tuollaisen punaisen joskus omistaneenikin. Ihania nostalgisia...oi :)

Susanna kirjoitti...

Oi, tuo pinnasänky on ihana! Jos tarvitsisin pinnasängyn niin haluaisin juuri tuon. Mikä tuuri, että satuit paikalle ja nämä välttivät kaatopaikalle päätymisen.

TEIJA kirjoitti...

Meiltä löytyi sähkökeskuksen alapuolelta seinästä levynpala "huoltoluukku", jossa oli sisäpuolella toi pupun kuva. Tiedänpä nyt mistä se on siihen kierrätetty :)

kassu kirjoitti...

voi mikä tuuri sulla, ihanat sänky ja kaappi :) tuosta sängystä tuli mieleen ihan lapsuus, muistelen et isälläni tai mummun ja vaarin luona kumminkin, oli juuri tuollainen sänky.

Töölön tyllerö kirjoitti...

Ihania löytöjä! Jengi heittää kyl kaatiskuormiin vaikka mitä. Mä aina suren sitä, varsinkin kun kierrätyskeskukset ja Työ ja toiminta ry. ym. lafkat jopa hakis kierrätykseen kelpaavat kamat kotoa.

miutsi kirjoitti...

Kivoja löytöjä!

Meillä yks tuttu sanoo "Kaken valinta", kun just tollasia toiselle tarpeettomia, kaatopaikalle meneviä tavaroita löytää ;)

Edla kirjoitti...

Aivan mahtavia!!!! Ihmettelen vai miksi kierrätyskeskus ei huolinut :( Kummaa toimintaa, mutta hyvä sinulle =)

Rinotinto kirjoitti...

Tänään näin kirppiksellä samannäköisen sängyn mutta siinä ei ollut pupun kuvaa vaan Mikki Hiiri (molemmilla puolilla toista päätyä), sellainen kun se vanhaan aikaan piirrettiin. Hinta oli 95e! ja sänky oli jo varattu joten ostettu se oli jo.

Tiia kirjoitti...

Ihania <3 sulla on kyllä harvinaisen hyvä onni näiden huippulöytöjen suhteen.. <3

Meela Jasmine kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Click Here
Producthunt.com