lauantai 11. elokuuta 2012

Yölentotiedetään, pöllökuoseja on joka paikassa! mutta ehkä yksi vielä mahtuisi markkinoille? tai sitten ei, hauska oli joka tapauksessa kokeilla :)

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valitan tällä kertaa ei ainakaan minuun iske. Pöllöähky taitaa vaivata tai sitten vain nämä pällät. Itse kaipaisin enemmän "aikuisille" meneviä kuoseja jo tai ainakin sellaisia sekä että, kuten Taikametsä :)

Unikuu kirjoitti...

mä haluun noita pilviä pelkästään :D mutta joo .pöllöjä on kyllä.. muttei tällaisia poikapöllöjä.. :)

Tiia kirjoitti...

mä tykkään, alin väriyhdistelmä menis itellekin :)

Peurankello kirjoitti...

Mun lemppari oli ylin!

Ira kirjoitti...

Yöpaitakankaaka toi sininen olis tosi magee.

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään, noi pöllöt on erilaisia kuin ne mitä yleensä näkee..

pikkukiiski kirjoitti...

eikä tarvi aina tykätä, saati olla pahoillaan ettei tykkää :) sillä mä näitä kuoseja tänne laitan että oppisin paremmin tekemään sellaista mistä tykätään (kuitenkin tietty niin että oma tyyli säilyy) :) ihanaa kun jaksatte kommentoida!

Maisku kirjoitti...

Ei tää minuunkaan kolahtanut. Aikuismaisempia kuoseja kaipaillaan..se auringonkukka (vai mikä se nyt oli?) tuolla aiemmin, on aivan todella ihana kuosi, jos sitä saisi, niin ostaisin aivan varmasti!!! :)

Riemuntai kirjoitti...

Noi pöllöt on jotenkin pelottavia :o Mut taustan pilvet ja tähdet on ihania :)

AnniP kirjoitti...

Minustakin ovat vähän tuimailmeisiä. En ole oikein mistään kankaissa näkemistäni pöllökuoseista innostunut mutta tämä on jo aika lähellä sitä täydellistä. Ja pukisin kyllä itsellenikin :)

Jenni kirjoitti...

OI!! Mä tykkään!! MUTTA vaan pilvistä, nuo muut härpäkkeet siitä poistaisin. Tuo eka pohja varsinkin olis ihan taivaallinen =)

Chamimelon kirjoitti...

Mulla jää vähän silleen mietityttään, että tykkäänkö vai en. Trikoona en usko, että ostaisin, mutta joustofroteena tai velourina.. En tiedä. Se on niin rajoilla. Että tosiaan onko vain yöpukukangas sitten.

Kati kirjoitti...

Mulle tulee tästä mieleen Harry Potter, joten iskee varmaan pojille juuri :-)

Anu kirjoitti...

Pöllöä kyllä, mutta "uudella" tavalla, eli lentämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtuisi juuri tällainen pöllö minkä me usein nähdään lentelevän illalla meidän lähettyvillä :) Meille tätä kankaana kiitos, vaikka kaikissa väreissä :D