keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kirpuilta kannettua

Turkooseja juttuja on kertynyt kivasti tuohon minun työpöydän päälle :) Eivätkä ole paljoa maksaneet, vanha lasinen tuttipullo käy söpösti maljakoksi keskimmäisen äidille poimimille kukille

Tätä minä olen etsinyt! Nimittäin sarviksen pyykkikoria :) Muistan kuinka meillä kotona oli tälläinen valkoinen mutta se on mennyt jo aikoja sitten rikki. Tämä violetti on aika hauskan värinen ja mainio kuntoinen eikä hintakaan ollut päätä huimaava 2e 


 Syksy tulee ja se näkyy väreissä :) Sarviksen lautaset oli ilmaiset, sydänkuppi 0,10e Aarikan pikkulautanen myös 0,10e, FP traktori maksoi 0,20e Pilkkupurkin sain ystävältä ja kolmiokuvioinen maksoi 0,50e. Pussilakana maksoi 3e ja ylemmässä kuvassa oleva taulu saman verran. Taulu  on hauska, sitä myytiin haukankuvalla, joka siis on "oikealla puolella" taulua, nurjalle puolelle oli vahvikkeeksi laitettu vanha mainospahvi joka on minusta paljon nätimpi kun se lintu :D Kahvipannu oli siinä rajalla että maltanko ostaa mutta sitten mietin että 20e ei varmaan ole loistavakuntoisesta pannusta liikaa, etenkään kun pannu pääsee suoraan käyttöön :)


Kumisia vinkujia on yhtäkkiä kertynyt kovasti. Suurin kiitos kierrätyskeskukselle, joku oli sinne tyhjännyt valtavan määrän vanhoja venäläisiä vinkuleluja. Minä poimin suloisimmat itselle hinnat olivat osasta 1,50e/kpl mutta sitten osa oli myös lelupussissa joka maksoi 0,50e. En ihan ymmärtänyt logiikkaa :) Kirppareilta olen myös kasvattanut laumaani, kallein heistä oli tuo lammas 4e ja halvin tuo pikkunorsu 0,30e

Muutama löytö vielä jäi esittelemättäkin mutta ne kuvaan seuraavaksi kerraksi sitten :)

9 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Taas niin herkun värisiä löytöjä edullisesti, ett kateeks käy ;)
Samanväristä pussilakanaa kuin tuolla pyykkikorissasi on hipelöin itse tänään kirpuolla, mutta pyydettiin 10e, niin ei lähtenyt mukaan.
Edellisistä kettukuoseista kolme alinta miellyttää silmää eniten! Ihana kuosi olis :D

kewa kirjoitti...

Pyykkikori on mahtava, ne kumilelut tuo minulle kauhuväreet, meilläpäin silloin yksi lapsi veti sen 'vinkuujutun' henketorveen...;( söpöjä ne kyllä ovat mutta katsele ne vinkuut ennen kun annat lapsille, ehkä jostain on turvallisempi irrottaa...

Merja / Mietteitä meiltä kirjoitti...

:D
Tulit tänään mieleen (vaikken sinua muuten tunnekaan, kuin blogisi kautta;) , kun näin kirpparilla ison kasan poneja... :)

Elina kirjoitti...

Aagh ihan viherryn kateudesta kun noita kumisia leluja kattelee. Etenkin tuo pipopäinen possu on aivan ihana :)

Edla kirjoitti...

Mahtavia löytöjä taas! Blogissani on muuten tunnustus sinulle =)

Outi ♥ kirjoitti...

Waauu! Olen myös itse etsinyt Sarviksen pyykkikoria, mutten ole toistaiseksi löytänyt. En tiennytkään että niitä on myös violetteina! Tosi söpön värinen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on lapsena ollut tuo lammas :) harmi kyllä sekin taisi homehtua sisältä niinkuin niin monet noista leluista, meillä kun niitä käytettiin kylpyleluina eikä ne koskaan tainneet ihan kunnolla kuivua. Mutta kiva että niitä vielä löytyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jaa niin ja se mun lammas oli siis saatu vuonna 1972 jos sellainen kiinnostaa :) Sun blogi on ihana kun täällä vilahtelee lapsuudesta tuttuja juttuja, tuo Aurinkoinen-mehukin palasi heti mieleen!

Meela Jasmine kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Website
Information
Click Here