maanantai 20. elokuuta 2012

Piristystä makuuhuoneen seinään kolmella eurolla :)


Kontista löytyi ihana mustavalkoinen tapettirulla 3e hintaan. Ajatuksena oli heti että makuuhuoneeni takaseinä, sillä olen surenut ettei kaunis valkoinen sängynpäätyni erotu juurikaan seinästä. Ja voi että olen iloinen! Tapettia tosin ei riittänyt kuin juuri sängyn taustakohtaan mutta eipä tuo pienennä iloani :)

Kuvassa näkyy myös muita pieniä löytöjä, saumuri silpuille löytyi uusi roskis roskiksilta. Joku oli sen sinne hylännyt ja minä pelastin. Matti ja Maija (pehmonuket) löytyi kirpparilta euron hintaan, samoin marimekon ihana raidallinen tyynynliina. Valokuva kehyksen olen ostanut jo aikoja sitten 0,50e hintaan mutta nyt vasta sain aikaiseksi ripustaa sen seinälle!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläki on nuo pehmonuket :) Onko sulla tietoa niitten taustasta/vuosiluvusta?

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana tapetti :)

Tiia kirjoitti...

Hieno löytö edulliseen hintaan! Tuo tapetti on kaunis ja tuo mieleen muistoja edellisestä talostamme. Meillä oli ruokahuoneessa samaa tapettia mustana ja valkoisena. Ne seinät olisin voinut ottaa mukaani ;)

Iia Katariina kirjoitti...

Teillä on ihanan värikäs koti. Ja luen blogiasi suurella mielenkiinnolla. Kommentoimaan en aina ehdi, mutta uusimmat postauksesi luen aina heti. Ehkäpä siksi, että rrrrakastan värejä ja täällä niitä on aina PALJON! Kiitos, että bloggailet!

Anonyymi kirjoitti...

Lapsillani oli kauan sitten, 80 -luvun alkupuolella nuo kangasnuket, samoin isot kangaskissa ja -koira.

pikkukiiski kirjoitti...

Oi, oiskohan nää nuketkin sitten samaa ikäluokkaa. Kissa ja koira ovat varmaan niitä Tampellan (?) Tammelantorin noutaja ja Olli kolli :)

Nipsutin kirjoitti...

Hieno tapetti ja kivalta näyttää muutenkin. Ihanan värikästä. =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan persoonallinen tyyli sisustaa :)

Haluaisitko joskus kertoa arjestasi poikien kanssa? Ihan niin pinnallisesti/syvällisesti miten sinusta itsestä tuntuu hyvälle. Ymmärrän, että aihe voi mennä liian henkilökohtaiseksi, mutta uteliaitahan me ihmiset ollaan.

Kikka kirjoitti...

Oi Matti ja MAija, niin ihanat!!!

Tapetti on kaunis, ja hintakin varsin sopiva.

pikkukiiski kirjoitti...

Hei anonyymi, pistetään korvan taa tämä toive :)

elluelina kirjoitti...

Oih.. mullakin oli penskana tuommoinen Maija.. muistan vielä kun ostettiin kangas ja äiti sen sitten ompeli.. <3 Voi kun tulisi eteen jossain kirpulla mullekin.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä ovat Tampellan veli ja sisko -nuket. :) Itse rakastan näitä Tampellan tee se itse-pehmoja ja minulla on näitä jokunen vielä ompelemattakin ;)

Emmu kirjoitti...

Voi tuota ponityynyä <3. Mistä ihmeestä olet saanut tuota ponikangasta? :)