torstai 19. marraskuuta 2009

äitiyspakkauksen haalareita

 Pikkuriikki retroilee -blogissa oli juttua äitiyspakkauksen haalareista ja siellä kysyttiin että mikä on oma suosikkihaalari. Minun suosikkini on oma vanha pukuni 1986 pakkausesta. Nämä puvut on uskomattoman kestäviä, puku on ollut minulla ja sisaruksillani käytössä ja edelleen hyvässä kunnossa!

Uuden pakkauksen 2009 haalari on mielestäni myös ihana mutta koska en ollut ihan varma että saisinko sen vai 2008 pakkauksen niin otin pakkauksen rahana ja ostin niillä rahoilla tuplavaunut :) Kirpparilla olen tuota haalaria nähnyt vasta yhden ja sillä oli kymppi hintaa niin sai jäädä, eiköhän niitä tule jossain vaiheessa sinne halvemmallakin ja sitten kyllä sellaisen haluan meille.Miehen vanha haalari vuosimallia 1984 oli meillä käytössä koko viime talvenvuoden 2006 haalarikin on ollut käytössä, tykkäsin kyllä tuosta mallista.


7 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Mun omassa pakkauksessa (-69) ei varmaan oo vielä edes haalaria ollut..kiva kun teijen vanhemmat on ne säästäny...pitäsköhän munkin metsästää lapsilleni talteen niiden vuotiset pakkaus haalarit vaikken siis pakkauksia ottanutkaan...

Usi kirjoitti...

Voi että kun Niksutiinikin ollu pikkuinen ja nyt jo iso mies :)

kassu kirjoitti...

meilt löytyy just noi samat haalarit mitä teil noi sun ja miehes vanhat. mul on itelläni tosiaan ollu vuoden -83 pakkaus, vaik 84 oon syntyny, mut ilm. siin 83 pakkauksessa ollu melkein samanlainen haalari kun toi 84.

AnniP kirjoitti...

Jee, meilläkin tykätään kovasti tuosta -84 sinisestä haalarista. Satumme olemaan molemmat vanhemmat tuota hyvää vuosikertaa, haalari tosin on löytynyt kirppikseltä kun äiti on aikoinaan kierrättänyt omat pois :)

TaiNa kirjoitti...

Hih, meillä on myös tuo -84 pakkauksen haalari ollut kovassa käytössä! Kiertänyt varmaan yli kymmenen serkusta ja palvellut vielä minunkin lapsia.. kiitos äidilleni joka on säästänyt sitä mun syntymästä asti! Tuosta 2006 haalarista en tykännyt, se väriyhdistelmä ja kuvio aiheutti mulle migreenin ensinäkemältä.. jäi hyvin vähälle käytölle meillä se. Meillä on myös punainen tuon -84 vuoden tyylinen haalari, jossa on hupussa karvareunus. Miltähän vuodelta se mahtaa olla vai onkohan pakkauksen puku ollenkaan?

Marjuli kirjoitti...

Mun suosikki on vuoden 2008 puku, se beige jossa sisäkangas oli pilkullinen ja myöskin beige. Olen jo monesti meinannut ostaa sen vauvalle kun kirppiksellähän niitä jo pyörii, mutta en ole varma oisko sille käyttöä.
Meillä oli se vuoden 2007 puku tytöllä ja ihan kiva oli sekin. Väri oli kuva kun sihen sopi kaikki asusteet, vaikka tylsähän se vähän oli. Malli oli tosi hyvä!

Musta nuo värikkäät on menneet aina vähän mauttomiksi, poikkeuksena ehkä se vuoden 2003 (?) oliivinvihreä puku, jossa oli yläosa valkoinen.

Ariana Richardo kirjoitti...

This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Information
Website