perjantai 27. marraskuuta 2009

Perjantain löytöjä

Joku oli hylännyt roskakatokseen näin ihanan lasten keinutuolin ♥


sekä myöskin nämä täysin ehjät pinnatuolitKierrätyskeskuksesta löytyi vanhaa Tuttaa valkoinen froteinen potkuhaalari ja kypärämyssy joka ei tullut kuvaan hintaa molemmilla 0,2e Taustalla oleva ihana kukkapussilakana löytyi kirpparilta niin ikään 0,2e ja on vieläpä ihan ehjä vaikka hinta oli noin halpa :)Kirpparilta leppispaita. Meillä onkin tälläinen jo kokoa 80 mutta tämä oli 98cm niin ostin sen kun tykkään niin kovin noista leppiksistä ja hinta 0,5eAutokuvioinen unihaalari. Yleensä en niin tykkää autokuvioisista mutta tämä oli aika ihana. Haarassa oli neppilistan vieressä pieni reikä ja hinta olikin vain 0,25e :) reiän korjasinkin jo vaikka haalari 86cm eli menee Iljalle vasta keväämmällä.Söpö 80cm pöllöbody odottamaan Iljuskaisen kasvamista. 1eNikolaille ostin uuden eläinaapisen, kirjassa oli mielestäni oikein söpö kuvitus. Osa tehtävistä oli tehty mutta eihän se lukemista haittaa ja hintakin oli 0,2e joten..


Lopuksi vielä kuva essusesta jonka ompelin ystäväni pikku tytölle ♥


8 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Oih mitä löytöjä! Itsekkin kävin kirpparilla, mutta mitään ei lähtenyt mukaani. Taidan olla kokematon kirppistelijä, kun mitään löytöjä en ikinä bongaile :D

Tupu Pupuna kirjoitti...

Dyykkaaminen kannattaa aina :D nimim. yhtä jos toista kotiinsa roskiksilta kantanut ;)
Uskomatonta miten hyvää tavaraa ihmiset heittää roskiin. Ei luulisi olevan iso vaiva viedä kirppikselle mielummin. Mä olen monesti surkutellut, että varmaan ihan järkyttävä määrää kaikkea ihanaa retroa ja ränsistynyttä aarretta makaa kaatsilla, mikä olisi monelle minun lisäkseni kelvannut :(
Pitäisiköhän harkita uraa kaatopaikkatyöntekijänä :D Pojan kummisedän veli on ollut koskus kaatopaikalla töissä ja sinne tuodaan kuulemma ihan hirveät määrät uuttakin tavaraa paketissa :/ Uskomatonta luonnon tuhlausta!

pikkukiiski kirjoitti...

Meilläkin on vaikka mitä dyykattua noitten lisäksi :) Ja siskolle olen dyykannut aivan ihanan sohvan roskiksilta, sekin oli aivan priimakuntoinen ja sinne vaan kipattu :/

Tässä varsinkin on jotenkin niin tosi vaikea ymmärtää miksi tuollainen hyvä ja käyttökelpoinen tavara heitetään roskiksiin kun Kierrätyskeskus sijaitsee vajaan sadanmetrin päässä! Ihan uskomatonta välinpitämättömyyttä .__.

Joskus katselen kaupassa että kuinka paljon siellä on tarpeetonta tavaraa ja meneekö se kaikki ihan oikeasti kaupan?

Nipsutin kirjoitti...

Hienoja löytöjä roskiksesta ja kirppikseltä. =) Surulliseksi vetää minutkin, kun niin hyvää tavaraa heitetään roskiin. Meiltäkin löytyy vähän toisten roskia kotoa. Toisen roska, toisen aarre. Miksei voida viedä kirppikselle ehjää tavaraa. Ei ymmärrä. =(

Laura S kirjoitti...

Ihana keinutuoli! Voi kun pääsisi jonnekin vaikka Helsinkiin roskiksia tutkimaan, kun ei tarvitsisi mihinkään inhaan itseään työntää. Vaan nuo isot jutut taitaa usein olla roskiksen ulkopuolella onneksi:) Ihana myös tuo aapinen, meillä oli jotain 70-luvulla missä oli ihan samanlainen tyyli.

Anonyymi kirjoitti...

meillä on taloyhtiön roskiksessa ns. kierrätyshylly. kaikki tarpeeton viedään sinne ja sieltä sitten tarvitseva voi sen ottaa:)

pikkukiiski kirjoitti...

Voi kun hieno idea! Sellainen hylly pitäisi olla joka taloyhtiössä kun varsinkin aina muuttojen yhteydessä toi roskakatos on täynnä ihan käyttökelpoista tavaraa mikä ei oo mahtunu vaan muuttokuorman mukaan.

Ariana Richardo kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Click Here
Ameba.jp