maanantai 30. marraskuuta 2009

pikaisia ompeluita ja muutama kirppislöytö

Olin jo luvannut itselleni että välttelen näitä lasi ja lautasihanuuksia koska niitä alkaa olla jo aika paljon mutta tälläistä kiusausta en voinut vastustaa, lasit ja lautanen 0,20e/kplPikaompelus murukankaan jämäpaloista, myssy ja lapaset esikoiselle.
Kirpparilta ihana Me&I omppupaita, on vielä iso esikoiselle mutta oli ihan pakko ostaa kun kunto oli niin hyvä ja hinta vielä parempi 1,5e :)Tunnustan, sorruin taas peltipurkkeihin! Mutta eihän näitä voinut jättää kun ovat niin ihania ja jouluisia ja minulla on samaa sarjaa iso peltitarjotinkin. 4 purkkia yhteensä 3e, ei liikaa mielestäniVaihteeksi Sarvista kierrätyskeskuksesta :) Kannu 1e ja neliskulmaiset säilytys/tarjoiluastiat 0,20e/kpl myös taustalla oleva kangas on kierrätyksestä, hintaa oli palasella o,50e


6 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hienoja löytöjä...mitä materiaalia tuo vihreä takki on?

Marjuli kirjoitti...

Ihanat purkit ja meandin paita ja lapsikin niin söpönä! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Vihreän takin olen tehnyt vanhasta villahuovasta ja vuorittanut sen vanhalla kukkapussilakanalla. Mukavan lämmin takki tuli, tarkoitus olisi käyttää loppuhuopa vielä omaan takkiin kun vain saisi aikaiseksi :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moi! siks just kysyin ku näyttikin huovalta...mulla ois sama tarkotus ja myös siis omaan takkiin...mutta...kestikö sun kone ommella hyvin niin paksua?? Ja oon kans miettiny et riittääkö talvikäyttö takkiin pelkkä "lakanavuoritus" vai pitäiskö välissä olla vielä jotain??...saumurillako surautit??

pikkukiiski kirjoitti...

Saumurilla ja ompelukoneella ihan tein ja hyvin tuo minun koneeni jaksoi vetää, ei nikotellut yhtään. Ja lakanavuoritus on ainakin toistaiseksi tuntunut riittävältä, vaikka eihän nyt kauhean kylmä ole vielä ollutkaan mutta pikkupakkasilla pojalla oli alla trikoopaita ja silti oli ulkoilun jälkeen lämmin.

Ariana Richardo kirjoitti...

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

Website
Information