sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

roskislöytö ja muita sunnuntain puuhia :)

olen harmitellut sitä kun minulla ei ole ollut kunnon ompelukonepöytää ja sellaista ei ole tullut vastaan kirpparilta vaikka olen kuinka etsinyt. no, oikeastaan hyvä että ei ole tullut nimittäin eilen illalla löytyi tälläinen söpöläinen hyljättynä roskiksille! Kaikki osat tallessa, kaunis jatkettava pöytä, juuri sellainen mistä olen haaveillut! Nyt minulla on sitten pöytä ♥

Ja tähän sitten vielä pienenä vihjeenä tuunausvinkki. Jos olet vailla söpöjä retroikkunaverhoja mutta sellaisia ei ole löytynyt niin kannattaa käydä liinavaatekaappi silläsilmällä läpi. Minulla on aika monetkin ihanat verhot mutta kaikki ovat liian lyhyitä. Tahdoin pikkukamariin jotkut ihanan raikkaat verhot joten ratkaisin asian purkamalla vanhan pussilakanan sivusaumat ja leikkaamalla siitä saadun kankaan sitten puoliksi, silitin, huolittelin yläkäänteet ja tadaa minulla oli sopivan pituiset ja ihanan ikkunaverhot :)



vanha silitysrautani hajosi tänään kun olin silittämässä ikkunaverhoja aamusella. lähdimme siis kirpparille kun en voinut jatkaa silittämistä ja kirpparille piti muutenkin mennä kun pöytäni vuokra-aika loppui tänään. sattui niin sopivasti että joku oli tuonut söpön ja täysin toimivan silitysraudan kirpparille joten pöydän tyhjäämisen jälkeen kävin ostamassa tämän oranssin söpöläisen itselleni 2e hintaan ja pääsin silittämään ikkunaverhojani :) ja voi että muuten tuolla oli hyvä silittää, tuo on vähän painavempi niin homma sujui tosi nopsaan ♥




sunnuntain kunniaksi meillä oli jälkkärinä persikkarahkaa ♥





Ajattelin laittaa nyt tähänkin vähän värimaailma inspiraatiota. Tykkään tutkiskella vanhoja kuoseja ja niitten värimaailmoja rakentamalla niistä värikarttoja. Mielenkiintoista ja värisilmää kehittävää ainakin minun mielestäni! :) Hyvä keino myös jos meinaa jumittua vanhohin väriyhdistelmiin!










15 kommenttia:

joponen kirjoitti...

Onnia onnia mahtavasta dyykkauksesta!!! =)
Ja silitysraudasta! Ihanan näköistä teillä, mutta olenpa tainnu sen ennenkin sanoa ♥

Saana kirjoitti...

Hienoja löytöjä jälleen kerran. Onnea niistä siis. :) Ja upeasta kankaasta olet verhot tehnyt.

Nipsutin kirjoitti...

Hienon pöydän olet dyykannut. =) Ja ihania värejä, oih. =) Verhotkin on hienot. Itsellä on käynyt sama mielessä. Mutta vielä en ole toteuttanut. Mutta uuteen taloon pääsee yksi pussilakana verhoiksi. =)

Hannele kirjoitti...

wau mitä löytöjä taas, mä en ikään näe roskiksella mitään dyykkaamista :(

Ja ihania kuvia <3

Heikku kirjoitti...

ihania värikarttoja, makea silitysrauta ja uppee dyykkauslöytö! :)

TaiNa kirjoitti...

Wau mikä löytö tuo pöytä! :D Ja aivan ihanat verhot, voi vitsi. =) Tuo silitysrauta kyllä on mahtava, piristää vähän sitäkin hommaa tuo väri!

Anis kirjoitti...

Kaikkea sitä ihmiset roskiin laittavat! Ihana pöytä. Kiva idea tuo värikarttojen teko. Missä kirppiksellä pidät pöytää?

Marjuli kirjoitti...

Miten joku on tuollaisen pöydän raskinut pois heittää! Ihana! Ja nuo verhot, voi että miten kauniit :)

Hyvä tuuri silitysraudan kanssa. Nuo värikartat on kivoja, hauska katsoa miten erilaiset värit on laitettu yhteen niin sopivasti.

Oliko sun kirppispöytä siinä lähellä kassoja? Taisin ostaa pöydästäsi perjantaina ruskean retropuvun, jonka rinnuksessa sininen norsu? :)

Annika kirjoitti...

Oi, voi kun itse löytäisi jotain tuollaista! Ja ihania kankaita, tosi kiva idea tehdä niistä värikarttoja!

Minnariitta kirjoitti...

Kiva kun oot saanu pöydän...ihmiset ei tajuu kuinka hyvää tavaraa ne työntää roskikseen! Onneksi pääsen huomenna kirppikselle! Niin ja nuo kankaat voi voi...niin ihanuita!

Anastasia kirjoitti...

Mahtavan upeita kankaita ja värikarttoja sekä mitkä löydöt!!! :)

Caorann kirjoitti...

Kiva idea tuo värikarttojen teko! :)

minakaa kirjoitti...

Kauniita kankaita olet suunnitellut ja ihania kirppislöytöjä. Varsinkin noi retro kankaan on mahtavia.Kumpa minäki niitä lisää löytäisin. vielä ei montaakaan kivaa ole tullut vastaan.
Ja kangashyllyjen kankaat ahh :) mulle ja.

Tia kirjoitti...

Kiva löytö ja ihanan näköinen huone!

Indi Host kirjoitti...

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Website
Information