lauantai 24. huhtikuuta 2010

Fauni Finland


Tälläinen kaveri löytyi eilen kierrätyskeskuksen romukopasta 0,05e hintaan.
Hän on Kamarilituska, Fauni Finlandin söpö pikkupeikko. Tämän murusen jalkapohjan tarrasta oli tosin vain paikka jäljellä mutta tarkistin aavistukseni nettiä selaamalla ja löysin tismalleen samannäköisen peikon Fauni-katalogista vuodelta 1967, joten oletettavasti tämä peikkohenkilö on samanikäinen.

Fauni Finlandin sivuilla kerrotaan tälläisten Lituskapeikkojen olevan vartiapeikkoja jotka pystyvät yhdellä vilkaisulla näkemään että onko hyvis vai pahis, oivallinen kotipeikko siis :)

Ps. kannattaa vierailla Faunin kotisivuilla siellä on hauskoja tarinoita heidän peikoistaan ja hienoja yksityiskohtaisia kuvituksia!

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hih, kävin tuolla Faunin sivuilla ja kylläpä löytyikin muistojen peikkosia sieltä! :D Söpöjä kun mitkä, niinkuin tuo sinunkin löytösi. :)

risto korhonen kirjoitti...

Jos on aito Fauni-peikko, on ainakin 30 euron arvoinen

Danil Pamungkas kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Ourstage.com
Information
Click Here
Visit Web