torstai 22. huhtikuuta 2010

kirppispostaus -taas!Pahuksen kontti kun se asettaa tälläisiä ansoja ihmiselle jolla saattaa olla kevyt perversio ihaniin kankaisiin, taas oli mummojen saksien uhriksi menossa ihana kangaskasa joka piti tietenkin pelastaa! Oikeastaan halusin vain tuon ylemmän kuvan kankaan mutta kun niitä ei myydä yksittäin niin piti ostaa koko paketti jolla oli hintaa 2e Onhan nuo muutkin ihan söpöjä mutta kun minulla on tuota ruskeavalkoista kukkakangasta jo yksi hyväkuntoinen pussilakana niin en välttämättä olisi tarvinnut kahta vähän haalistuneempaa lisää. Eli jos joku tahtoo tehdä vaikka vaihtiksia niin voi vapaasti laittaa sähköpostia noista alemman kuvan kankaista.. :)

Mietin nyt vaan että mitä teen tuolle ylemmän kuvan kankaalle, kuosi on niin hieno että mitä luulette, tekisinkö siitä ikkunaverhot laittamalla pussilakanan puoliksi? 
Kiitän koko sydämestäni sitä henkilöä joka oli nämä aarteet tuonut pöytäänsä helleasu 0,20e ja sydänpotkarit 0,50e!!! Niin mieltä piristävä löytö! Ensiksi en meinannut edes vilkaista koko pöytää sillä se näytti olevan täynnä aikuistenvaatteita ja lähinnä farkkuja. Mutta sitten katse osui pöydän alaosassa nököttävään vauvanvaatepinoon. Ja kas, mitäs siellä kasan alimmaisena pikottaa, näyttää ihan Tutan sydänpotkareilta ja nehän ne :))))) Ovat vielä reipasta kokoa että mahtuvat Iialaiselle ja tuo helleasu menee varmaan kesälläkin vielä.Itselle olen ostanut ihanan nanson sydänmekon ja vihreän neuleen (juuri tuollaista neuletta olen ollut vailla kun minun edellinen kului puhki kainaloista ja hiansuista)

Iljalle, body 0,50e ja Ej Sikke lej ihanan vihreät jarrusukkikset 1,20e
euron paidat kesäksi, muista ei ollut lapuissa tietoa mutta ruskea valkoinen on kotimaisen ajantuotteenkierrätyskeskuksesta 0,20e pyyhkeitä. Minä niin tykkään noista vanhoista pyyhkeistä kun ne kuivaa ihon kunnolla, toisin kuin jotkut uudemmat jotka ovat jotenkin liian pehmeitä.kahden euron pussilakanat, ovat vielä menossa pesuun ja siksi ryppyiset, ihanaa pallokuosia ja vielä sopivasti kaksi samanlaista!

9 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Jokseenkin ihunia löytöjä taas :)
Kivat verhot tuosta ylimmästä kankaasta kyllä tulisi.
Vaatelöydötkin ihan mahtiksia.

Pitäisi itsekkin vetäistä kunnon kirppiskierros. Josko jotakin kivaa löytyisi.

Hannele kirjoitti...

ihania löytöjä taas <3 Miten sä löydätkin kaikki, kun ei minulle mitään satu silmiin.

Sannikka kirjoitti...

Mistä tuo Nanson on ostettu?

pikkukiiski kirjoitti...

paljekirppikseltä olen sen ostanut :)

Heidi kirjoitti...

Sulla on kylä hyvä vainu! Ihania löytöjä taas paljon! =)

Tia kirjoitti...

Oi kun kivoja löytöjä taas=)

SA kirjoitti...

oijoi, mahtis löytöjä taas=) Meijän neuvolassa on nukella päällä just tollaset sydänpotkarit ja paita, vähänkö ois tehny mieli ehdottaa vaihtokauppaa sillon kun ne bongasin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia löytöjä. Toivottavasti saat kankaat vaihdettua tarpeellisempiin. Nyt alkoi kirppisvasvasta taas kutkuttaa, mutta parempi kun pysyy pois ;)

Nipsutin kirjoitti...

Hienoja löytöjä, kuten sinulla aina. =)