tiistai 13. huhtikuuta 2010

froteeaarteita ja huutispohdintaa

Kävin tässä poikien pieniä vaatteita läpi, suurimman osan meille tarpeettomista olen jo myynyt kirpparilla mutta vieläkin pitäisi tehdä karsintaa. Froteisia en ole kovin montaa kirpparille vienyt kun en ole raaskinut. Nyt mietin että kannattaako näitä laittaa huutikseenkaan vai menevätkö nämä siellä nyt kaupan? Ihan ilmaiseksi kun näitä ihanuuksia en tahtoisi antaa vaan kierrättää sillä periaatteella että voisin sitten hankkia tilalle jotan meille sopivempaa ;)

12 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Ihania! Varmasti menee huuto.netissä kaupaksi. Taitavat vaan olla liian pieniä meidän pojulle, harmi!

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Uskon että menee kaupaksi, ovat nimittäin tosi hienoja löytöjä!!

SA kirjoitti...

Nää on niin ihania, tulee hyvä mieli jo kun näkeekään näitä froteeihanuuksien kuvia=)

Nuppulinnatar kirjoitti...

Ihania! Varsinkin tuo pikkutytön mekollinenpotkuhousu. Mitäs kokoa se teidän pienempi poitsu olikaan? ;)

Miulla vaan ei taida noin ihania löytyä. Huoh.

pikkukiiski kirjoitti...

Nuo kaksi ekaa potkaria ovat ihan vastasyntyneen kokoisia eli tosi pikkuruisia. Norsumekkopotkarit on 70cm samoin tuo ampparipuku, keltaraidallinen ja keltainen ovat kumpikin 60cm. Ankkapuku on vähän isompi ehkä jopa 86cm, sopisi meidän Iljuskaisellekkin mutta ei ole tullut pidettyä kuitenkaan vaikka Nikolailla tykkäsin pitää. Turkoosivalkoraitaiset potkarit on kans 60cm ja toi hihaton on ehkä 70cm vaikka kokolappu väittää sen olevan vuoden ikäiselle O__O

pikkukiiski kirjoitti...

Niin toki saa ehdottaa vaihokauppoja ;) minulla on yksi sellainen froteekuosi jota olen vuosia himoinnut muttei koskaan ole omalle kohdalle sattunut. Se on sellainen kuosi jossa on possuja ja apiloita, olisko joku onnenpossut kuosin nimi..

Maiju kirjoitti...

Juuri pari päivää sitten selailin huuto.netistä näitä, ja alkuperäiset froteiset asut olivat tosi kovissa hinnoissa..! Sitä en sitten edes katsonut, onko niille tuotteille huutajia, eli kohtaavatko kiinnostus ja hinta. Hienoja vaatteita jokatapauksessa :)

Katja kirjoitti...

Oih, mitä frotee ihanuuksia:)

TaiNa kirjoitti...

varmasti menevät kaupaksi siellä, itse olen joitakin froteisia retroja siellä myynyt ja yksistä olkainhousuista sain 27€.. ;)

Edla kirjoitti...

Menee kaupaksi ja ihan hyvällä hinnalla varmaan. Harmi kun meidän mötikkä alkaa olla 80cm jo. Olisin muuten oitis kärkkynyt muutamaa potkaria :)

Minnariitta kirjoitti...

Mitä kokoja? Ihania!

Riikka kirjoitti...

Varmasti menee kaupaksi! Itse myin joku aika sitten kolmet frotee/velourhaalarit 70-80 luvulta, ja sain kaikista liki 20e kpl. Vaikka nämä eivät edes olleet mitään halutuimpia kuoseja...

Minulla on myös tuota tutan norsukuosia ihan pikkuiset ruskeat potkarit, joita olen kummallakin lapsella pitänyt. Ne ovat varmassa tallessa, ja muutama muukin aarre.Josta ei vaan voi luopua!