tiistai 7. joulukuuta 2010

Ilja 1v6kk ♥

(Ilja on innokas poika siivoamaan, ruokailun jälkeen äiti saa hetken rauhaa kun antaa pojille rätit käteen ja pyytää putsaamaan pöydän alustaa, tämän innon kun saisi kestämään ;) )


Nuorimmaiseni (toistaiseksi ;) ) on tänään 1v6kk 
Käytiin aamulla neuvolassa ottamassa vähän mittoja ja hyvinhän tuo on kasvanut; pituutta oli 85cm ja painoa 11,8kg iso poikanen jo ♥

Ilja sai rokoteohjelmaan kuuluvan rokotteen ja vähän loukkaantui siitä kun pistettiin vaikka pikkuherra selvästi ilmaisi että auu pissstäää! Neuvolantäti sai muutaman tuiman mulkaisun sen jälkeen :) Neuvolakäynti oli muuten tosi pikainen, katsottiin vaan perusjutu ja todettiin että terve ja iloinen poika joka kasvaa hyvin. No, niinhän se on mutta tietenkin äiti olisi vähän halunnut kehua pikkuistaan neuvolassa ;)

Puolitoistavuotiaana Ilja osaa jo paljon juttuja. Päivällä ei tarvita enää vaippaa kun poika käy itse vessassa potalla. Kylään ja ulkoilemaan mennessä äiti kuitenkin laittaa vielä vaipan vaikka siitä kyllä on viimeaikoina jouduttu vähän neuvottelemaan, samoin kun yövaipan laitosta, Ilja olisi sitä mieltä että isot pojat ei käytä vaippaa :) Saas nähdä kuinka käy kun vauva syntyy!
Sanovarasto alkaa olla jo melkoinen, tuntuu että Ilja osaa paljon enemmän sanoja kuin Nikolai samanikäisenä. Poika myös yrittää toistaa innokkaasti lähes kaiken mitä hänelle sanoo.
Joutuinenkin Ilja on, välillä sitä ei uskokaan miten nopeita ja nokkeli nämä 1,5v voi olla! Viimeisin tihutyö oli pakastimen sammuttaminen, sinne meni äidin marjat. Olin laittamassa ruokaa ja avasin pakastimen kun iloinen lirinä vain kävi ja sukat alkoi kastumaan, Ilja seisoi vieressä ja tuumasi että O-OU! Niimpä! Kiipeäminen on myös pop eikä mikään tavara tunnu olevan riittävän korkealla pienelle tutkimusmatkailijalle :)

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Onnea 1 1/2v:lle!!

Ja jopas tutun kuuloista :) Ella tulee 1v 8kk ja niin samoja vinkeitä :D Paljon keksii kaikkea omaperäistä. Yrittää jo olla niin iso tyttö ,mtu ei kuitenkaan kaikki viel onnistu :D

Nanna kirjoitti...

Onnea puolitoistavuotiaalle! ♥

SA kirjoitti...

Onnittelut täältäkin. Ompa teillä reippaan oloinen pikkumies. Ootteko olleet ilman vaippaa pienestä asti? Vai mikäs vvv se oli, se vessahätäviestintä tai jotain sinne päin=) Meillä ei olis toivookaan, et ilman vaippaa vois olla hetkeäkään.

Vekarana kirjoitti...

on kyllä jo niiin iso poika!Ihana!

Ariana Richardo kirjoitti...

This really answered my problem, thank you!

Website
Information
Click Here