maanantai 13. joulukuuta 2010

uusia ja vanhoja norsuja :)Tutan norsut hurmasivat taas ja pojille piti saada housut, Nikolai sai 92cm keltaiset housut ja Ilja 86cm turkoosit housut ♥ Ihania! Jotenkin tykkään tästä kuosista vielä enemmän näissä väreissä kuin niissä viimevuotisissa ;) Viimevuotista norsukuosia tuli vastaan tänään kirpparilla 74cm potkareiden muodossa ja pitihän ne napata vauvaa odottamaan kun hintaakin oli vain 0,50e. Mietin vain että taidan vähän kaventaa niitä ja laittaa resorit lahkeisiin niin on pidempi käyttöikä :)

13 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

näyttääpä kivalle uudet värit!
Mä niitä vuosi sitten kans kaventelin ja laitoin resorit lahkeisiin...

kewa kirjoitti...

ihanat ne uudet värit, minä jo netissä kuolailin niitä mutta ei ole vaan sairaiden muksujen takia kaupoille ehtinyt...Ja ne punaiset potkarit olivat tosiaan niin leveät vaikka kuosi/väri on kiva. tosi hyvä idea se kavennus ja resorien laitto.

Ilona kirjoitti...

Ovatko nuo uudetkin joustista? Näyttävät tosi kivoilta!

katjuska kirjoitti...

Meidän Hillakin sai nuo keltaiset housut heti, kun kaupassa niihin törmäsin. Edellistä punaista norsuakin löytyy erivaatteissa, mutta ne on jo aikaa sitten olleet pieniä. Ihania nuo apinakuosit, etenkin se punainen :)

pikkukiiski kirjoitti...

Ilona, uudet ovat hyväntuntuista velouria :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanat värit noissa uusissa norsuissa, minäkin tykkään näistä enemmän kuin edellisistä norsuista :)

n i n n u kirjoitti...

Minä taas tykkäsin niistä alkuperäisitä väreistä enemmän, mutta ovathan nämä sitten nyt tätä päivää, turkoosi ja keltainen.
Pirteät värit, kevättä henkivät.

Anonyymi kirjoitti...

Itse ostin myös tuollaiset keltiaset pöksyt meidän nuorimmaiselle, harmi vain että valkoinen ekan pesun jälkeen kuultaa aika kovasti läpi mutta käyttöön nämä silti päätyvät.
Niin ihana kun löytää keltaisia vaatteita lapsille, esikoinen 4v tyttö haluaisi itselle keltaisia vaatteita lempivärinsä mukaan mutta on ne niin kivekolossa löytää, varsinkaan halvemmista merkeistä :)
T: Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Voi että ihania. Mistähän kirppiksiltä Oulusta löytää nuin hyvään hintaan tämmöisiä ihania vaatteita <3 Olen jo pitkään ihastellut löytöjäsi täällä blogissa :)
Kaikki minua vastaan tulleet ihanat kirppisvaatteet on vain aina niitä ylihinnoiteltuja...

Tiina kirjoitti...

Ihania! Erityisesti nuo keltaiset säväytti, niitä katselinkin joskus cittarissa mutten kutenkaan raaskinut ostaa. Jospa pukki toisi nuorimmaiselle... ;)

Tessa/ Elämäni peili kirjoitti...

Mistä löysit nuo turkoosit? Olen niitä yrittänyt metsästää:P

Ariana Richardo kirjoitti...

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

Click Here
Producthunt.com

IsacAiden kirjoitti...

Fabipisa.it
Information
Click Here

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!