perjantai 3. joulukuuta 2010

joululahjamietintöjä ♥Puiset lelut on sekä äidin että poikien mieleen. Puulelut, ainakin meidän kokemuksen mukaan, on hyvin kestäviä ja paljon kauniimpia kuin monet muoviset lelut. Briolla on paljon ihania puuleluja, samoin Plan Toysin valmistamat lelut näyttävät mukavilta. 

Iia varmaan tykkäisi perässä vedettävästä muurahaisesta, samoin helikopteri voisi olla kova juttu. Nikolai puolestaan on innostunut puisista junanradoista ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan. Myös puinen eläindomino olisi varmasti mieluinen ja monikäyttöinen lahja.Late Lammas on molempien poikien lemppariohjelma ainakin tällähetkellä. Jopa Ilja joka ei vielä pahemmin lastenohjelmista välitä jaksaa istua ja nauraa Late Lampaalle :)
Myös muumit ovat edelleen suosittuja ja muumijutuista ainakin muoviset lastenastiat olisivat varmasti mieluinen lahja samoin kuin muumi-aiheiset tekstiilit. (astioista ei nyt pikaisesti löytynyt yhtään kuvaa netistä)Mielestäni lahjalla ei ole merkitystä onko se uusi vai käytetty. Esimerkiksi vanhat lego duplot ovat aivan ihania ja olisivat varmasti mieluinen lelulahja pojille. Kuvassa olevat ukot Nikolai on nimennyt tumiksi koirapojiksi ja kaikista legopalikoista nämä ovat leikityimmät. Myös Iljaa tuntuu viehättävän nämä vanhat yksinkertaiset legohahmot, sillä ne on paljon helpompi laittaa esim. auton kyyttiin kuin nykyiset ukot joilla on raajat.
äiti puolestaan toivoisi että vatsan sisäinen asukas malttaisi tulla ulos mahdollisimman pian jouluaaton jälkeen :) tässä kuvassa mennään nyt viikolla 36


(lelukuvat ja muut on nyt vähän törkeästi koplattu kaikki netistä ja kasailtu kollaaseiksi, tuhma minä, mutta en muistanut laittaa kuvalähteitä ylös..)

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

komia on tuo sinunkin masu! :)

kewa kirjoitti...

ihana masu!!! ja vanhat legot ovat makeita, meillä muutamia ukkoja ja poliisiauto missä vankien koppi takana, mieluinen.

Marjuli kirjoitti...

Ihana masu :)

Meillä on tuo puinen Brion helikopteri ja kestänyt on. Itsekin pidän puisista leluista, esimerkiksi meillä oleva puinen domino on aivan ihana. Minä myös ostan lahjoja kirppareilta ja esim. kirjoja huuto.netistä. Varsinkin oman perheen jäsille, muille ei aina kehtaa.

Tiina kirjoitti...

Ai teille oli tulossa vauvakin!!! Tsemppiä ja onnea tulevaan!! =)

Ihania laatuleluja. <3

Carula Q kirjoitti...

Puiset lelut rulaa. Aattelin laittaa piakkoin oman lahjamietintäblokkauksenikin. Ai siis jos kuvan vieressä lukee mistä kuva on ,niin sittenkö saa niitä kopsailla? Jaksinkeja masun kanssa sinulle.

Sanna kirjoitti...

Äh, mä olin ihan unohtanut, että kun mä olin pieni, legoukoilla ei ollu jalkoja.

Meillä on yli puolet tyttöjen leluista muiden vanhoja, kirpparilta. Sieltä kun saa ihan naurettavaan hintaan vähän leikittyjä. Olen monasti miettinyt, että miksen osta niitä lahjaksikin tytöille, mutjotenkin ei o sit tullu. Itseasiassa oon saanu kerran kaverilta kirpparilta ostetun joululahjan, musta se oli persoonallista!

Anonyymi kirjoitti...

Olin sukuloimassa eilen Nurmijärvellä ja sattumalta ajettiin yhden lelukaupan ohitse, pakko oli päästä käymään siellä ja voi että miten mahtavia puisia leluja sieltä pukinkonttiin lähtikään. Nettikauppakin löytyy, mutta siellä ei koko valikoima ole mitä paikan päällä oli. Tingelis-tangelis.com kannattaa tutustua, ihana oli paketoida kestäviä virikkeitä lapsukaisille täksi jouluksi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostan surutta lapsilleni kirpparilta joululahjoja. Joulukalenterin sisukset hankin myös kirpparilta. Harmi vain, ettei kaikkea löydä käytettynä eli ns. muotileluja ja vanhemmat lapset niitä jo osaavat "vaatia".

Lillian Cruz kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Click Here
Visit Web