maanantai 11. huhtikuuta 2011

kiirettä

Miskavauvan sänkyä koristamaan löytyi ihana virkattu pyöreä tyyny 0,50eäiti lepuuttaa välillä hermoja näpertelemällä jotain mihin ei ole mitään sen suurempaa suunnitelmaa
Miska-vauvalle huppari 2e ja tyttöystävä 0,20e , äidille helmet 0,50e


Iljalle ihana kesäpaita 0,50e ja vastustamaton pyyheteline sammakkofaneille 1e
äidin ompelukonepöytä on vähän täynnä, siltä löytyy hyviä tunneleita pikkuautoille :)Herneenversot kasvaa nopeaa ja maistuvat hyvältä salaatissa, pojista on mukavaa kun saa syödä itse leikattuja versoja :)


Paidat, marimekon paita 1e ja ihana fix-retrokietaisu 0,10e (retropaita suorastaan huutaa nukkaleikkurikäsittelyä mutten vielä ehtinyt :) )


Eilen lupaamani postaus :) Napsin kuvia sieltä täältä, miten sitä tuntuu että keväisin on aina niin kiire ehtiä joka paikkaan. Kevätaurinko on armoton ja tulee kova halu siivota ja järjestää kaikki talven sotkut pois. Olemme viettäneet paljon aikaa nyt kotipaikkakunnallani, minulla on siellä meneillään mökkiprojekti. Monta vuotta autiona ollut tupa on heräilemässä pikkuhiljaa henkiin, siitä tulee minulle ja pojille ainakin kesäkoti. Kuvia luvassa heti kun saan jotain valmista. nyt kuvia viime viikon puuhista, on järjestelty, ommeltu, askarreltu ja leikitty. Kirpparillakin ollaan ehditty käymään, kun laitoin taas pyödän, että saa meille tarpeettomiksi jääneitä uudelleen kiertoon.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

nukkaleikkuri kuulostaa tarpeelliselle. Minkälainen on hyvä?

pikkukiiski kirjoitti...

mulla on ihan sellainen yksinkertainen kapistus jonka oon joskus ostanu Lidlistä, on toiminu hyvin jo monta vuotta :) Nukkaleikkurilla saa monesta vaatteesta kuin uuden ja sillä surraaminen on aika terapeuttista :D

kewa kirjoitti...

Ihanat löydöt ja tosi kiiva värikäs koti!

Anonyymi kirjoitti...

Kiiski oot ihku! :-)

Tupu Pupuna kirjoitti...

Meillä oli kanssa se lidlin muutaman euron nukkaleikkuri. Harmittaa,olisi ollut kyllä niin kätsä, mutta siinä oli jotenkin viallinen se patteri systeemi ja se koko härveli kuumeni tulikuumaksi o_O Olisihan sen varmaan saanut vaihdettua uuteen, mutta enpä sitten saanut aikaiseksi yllättäen.

Voisin sanoa samat, kun sinä tänään kommentoit blogiini, ettei ole muka aikaa kommentoida. Vähän sama vika se on kyllä minullakin, että valitettavasti niin harvoin tulee kommentoitua, vaikka käynkin aina postaukset lukemassa ja erityisesti noita kuosejasi ihastelemassa :)

ninski kirjoitti...

tuli ihan lapsuuden leikit mieleen kun näin ton "tyttöystävän". Ihan paras nukke! :) siihen settiin kuului nukelle pikkunen mekko ja semmonen söpö vaaleanpunainen amme!