keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Nuorin pupumies ja mökkikuosi :)
koitin vaihteeksi tehdä kuosin jossa ei ole eläimiä ollenkaan mutta empäs nyt sitten tiedä, tuntuu että tästä kuitenkin puuttuu jotain tai joku ei toimi, pitää varmaan jatkaa harjoituksia :DMiimiille löytyi kirpparilta valloittava potkari, meillä on tälläinen myös ruskea-kelta-vihreänä mutta se on jäänyt jo pieneksi, tämä mahtuu vielä juuri ja juuri. Hinta oli 4,20e mutta malttoi helposti ostaa kun kuosi on niin valloittava :) Lisäksi löytyi myös turkoosin sininen pupunen jota olen metsästänyt jo kauan muttei ole tullut vastaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukea kuulumisianne!
Mä ottaisin mielelläni tuon punaisen mökkikuosin tyttöni vaatteisiin käyttöön ja itselleni tuota vihreätä, jos se olisi hiukan kirkkaamman väristä.

kewa kirjoitti...

Oi miten ihana puku! Mitä muuten teet pieneksi jäänyt retro vaatteille, säilöätkö tai oletko valmis myyymän pois? Täällä olis yksi kiinnostunut ostaja;)
Mökkikuosi on kiva, jotain eläimiä ehkä kaipailisin tosiaan;)

Miina kirjoitti...

Mä tykkään paljon mökkikuosista! Kirppislöydöt myös kiinnostaa aina! ;)

Unikuu kirjoitti...

mites sellainen hauska parrakas metsätottu, puutarhatontun sukulainen..

Elisa kirjoitti...

Voi minusta taas tämä kuosi on ihana ilman mitään "eläviä" hahmoja! Oranssi-keltainenkin voisi olla ihana, tai turkoosi-limesävyinen. Ihana, voisin ottaa sekä lapsilleni että itselleni :)