maanantai 11. huhtikuuta 2011

unihevosia
Suuri kiitos edelliseen postaukseen tulleesta palautteesta! Minusta on ihana saada palautetta ja uusia näkökulmia omiin ideoihini :) Tässä olisi nyt jotain mitä syntyi palautteen pohjalta.
Alimmaisen kokeilin tehdä kokonaan ilman valkoista joka on usein ongelmallinen väri jos ajattelee että kuosin tekisi oikeaksi kankaaksi. Valkoinen kun niin herkästi tahtoo värjäytyä tai vähintäänkin muuttua ei-niin-kirkkaaksi pesuissa. Valkoinen väri tuo kuitenkin kuoseihin yleensä sellaista kivaa raikkautta että tykkään käyttää sitä.

7 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Tykkään ekasta ja vikasta. Voi, kun joku tekisi kangasta tästä :)

Unikuu kirjoitti...

paljon parempi!! ja tuo keskimmäinen keltainen on tosi nätti. on tuo pinkkikin mutta keltainen sopii mun mieleen. sopivasti väljyyttä.. jos joku tekee tästä kuosin niin olisikin hyvä jos hevosilla olisi kokoa noin 10-15cm niin ei tuu pientä piiperrystä.

itse tykkään että kuoseissa on tilaa ja niiden koko on sellainen että yksittäiset kuviot erottuu toisistaan myös tosielämän katseluetäisyydeltä.(eli joku 2-4metriä)

Hanna kirjoitti...

Voi vitsit miten kivoja värejä ja ihana kuosi! Pidän kovasti keskimmäisestä kuvasta, kun sininen ja keltainen ovat juuri oikealla tavalla murrettuja sävyjä :)

Mukavaa myös kun kerkeät postailla. Olin jo hädissäni, kun ei sinusta kuulunut mitään vähään aikaan :)

glenni kirjoitti...

Jos tuo vika on punainen pohjaväriltään niin on tosi hyvä! Isoja kuvioita kans noi vois olla ja mä vierastan ite valkosta, koska se ei todellakaan pysy valkoisena tuolla meidän "Vaahteramäen Eemelillä" tyttöversiona ;)

Mikä siinä on, että pitää jaotella aina kaikki tyttö- ja poika-juttuihin? Itse tykkään unisexistä ja alkannu ahdistamaan, että tyttö pitäs pukee pinkkiin, prinsessaan yms. Mut pakko se sit kait on alkaa noita tyttömäisyyksiä sulattelemaan - huokaus... Tämä kuosi on sellainen kiva tyttö-kuosi, jona äitinä vielä sulatan (meillä tytöllä on kyllä autojakin vaatteissa, kun toinen niistä pitää, samoin koiria, toki ikää vasta 1v4kk:tta :))

Ihania kuoseja kyllä teet - mie tykkään! Innolla odottelen i k a s y r:in sinistä pupua ja Lapsi-messuilla toivottavasti näen sen mustan pupun - saa nähdä lähteekö sitäkin sit palanen mukaan...

pikkukivi kirjoitti...

Aivan ihania! Minäkin olen kaipaillut tällaisia tyttönä olemisesta iloitsevia kuoseja, siis jotain muuta kuin niitä disney-prinsessoja.. Tytär iski heti silmänsä tohon vaaleanpunaiseen mutta sinikeltainenkin on aivan ihana! Joku violetti variaatiokin sitruunankeltaisin tehostein saattaisi olla kiva..?

Unknown kirjoitti...

Tykkään tosi paljon enemmän tästä ja tuo pinkki on noista paras. Mä kaipaisin just niitä vaalea/valkopohjaisia.

Kristiina kirjoitti...

Upeita!nuo kaksi ylintä on hurjan ihania!!!