tiistai 20. syyskuuta 2011

ja vielä ompeluita :DTaas kierrätysompeluita, en tiedä jaksaako ketään enää kiinnostaa mutta esittelen kuitenkin :D Ilja sai paidan minun viimetalvena kierpparilta ostamastani mammamekosta, aplikointeihin käytin muiden kierrätysompeluiden tilkkuja ja sukkahousujen rikkinäiset lavat, itse sukkiksista tuli leggarit Iljalle :)


Kaksi tympääntynyttä mallia, näin illalla ei oikein oo paras aika kuvata vissiin ;) paidat on tehty molemmat täysin kierrätetyistä materiaaleista, ainoastaan ompelulanka uutta


Nikolai sai siitä samaisesta miesten neulepaidasta mistä jo aiemmin tein Miskalle housut, sopii kivasti tuohon "uuteen" paitaan :)


ja lopuksi vielä tämä nyt ei ole ompelus mutta täytyy vain mainostaa näin julkisestikkin minun rakkauttani nukkaleikkuriin! Ihan paras kapistus, sillä surraaminen on jotenkin niin terapeuttista ja mukavaa nähdä miten vaatteista saa taas niin paljon paremman näköisiä pienellä vaivalla! vai huomaatteko te eroa tuossa kuvassa nappilistan toisella puolella? (puku on 86cm unihaalari joka maksoi 0,10e)ps. olen miettinyt että millaisista postauksista te lukijat tykkäätte eniten? ompeluita, kirppispostauksia, kuosijuttuja? mitä toivoisitte seuraavaksi?

20 kommenttia:

Sari76 kirjoitti...

Vau! Tuollaiselle voisi olla itselläkin käyttöä :) Isommalta löytyy samaa kuosia leggarit ja velourtunika - löytäispä itse tällaisen pikkuisellekin!

turushanna kirjoitti...

Kaikista noista tykätään täällä ainakin! :)

kewa kirjoitti...

Ohhh, minä tykkän kaikesta mitä kirjoittelet, jatkaa vain!!! Ja mistähän se nukkaleikkuri löytyi? On kyllä ero!

SA kirjoitti...

Kirppari, ompelu ja kuosijutut kiinnostaa=)

Anonyymi kirjoitti...

kaikki blogauksesi kiinnostaa, nää tuunaukset & ompelukset on hirveen inspiroivia!
kiinnostaa myös mistä tollasta nukkaleikkuria kannattais lähtee metsästelemään?
-ilenna

Anni kirjoitti...

Kaikki jutut kiinnostaa! Kiva nähdä myös kuvia sinun pienimmäisestä, kun itselläkin toinen lapsi pikkunen. Niin ja mistä sellasia nukkaleikkureita tosiaan voi ostaa! Haluan!

pikkukiiski kirjoitti...

Toi uusi nukkaleikkurini on Clas Ohlsonilta, maksoi muistaakseni vähän alta kympin. Sitä ennen mulla oli Lidlin joku parineuron halpisjuttu mutta se otti ja kuoli tässä muutama viikko sitten niin piti ostaa uusi ja tykkään kyllä tuosta uudesta. Paljon tehokkaampi!

Satu kirjoitti...

Komppaan kyllä täysin tuota nukkaleikkurin hyvyyttä, meillä on kyseinen laite käytössä ja pois en enää antaisi :)
Kaikenlaiset jutut kiinnostavat, ahkerana kirppisten kiertäjänä kyseiset jutut tietenkin eniten :)

zanne kirjoitti...

Tykkään kirppispostauksista, tuunaukset ja ompelut on tosi kivoja. Kuosit ei ole niin mun juttu, mutta ehkä joku muu sitten tykkää niistä enemmän.

pikkukiiski kirjoitti...

kiitos kaikille vastanneille, ehkä siis kirppispostausta seuraavaksi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Klasulla on joku oma versio myynnissä sekä myös OBH Nordican leikkuri, hinta n.10e pintaan, tai ainakin siis ollut. Halpiskoneella pariin retroon vetässyt kunnon reiät että itku tuli! Olkaa siis tarkkoja kun ajelette :) Sormin olen nyppinyt myös, että ihan perinteinen konsti myös käytössä, rauhoittaa hermoja, ainakin mulla ;)

Satu kirjoitti...

Kuosisuunnittelussa olet niin kuningas, että ne kyllä kiinnostaa. Kirppisjutut kiinnostaa myös kovasti. Miten sä teetkin aina niin mahtavia löytöjä! Ompelutkin on pop :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki aiheesi kiinnostavat!

Anonyymi kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi (sitä aiemmin kommentoimatta) ainankin vuoden ajan. olen itse kiinnostunut kirpparijutuista ja tekemistäsi tuunauksista, uuden postauksen lukeminen on aina odotettu tapahtuma (tyyliin; mitähän Pikkukiiski on taas keksinyt) :). Itse olen pitkään toivonut lapsia ja haaveilen että joku päivä pääsen kokeilemaan kaikkia sinulta saatuja lastenvaatetuunausideoita!Erittäin positiivinen, hyväntuulinen ja inspiroiva blogi,maailma muuttuu paremmaksi hyvien ihmisten pienillä teoilla. Kuulut ehdottomasti edellämainittuihin :)

noora kirjoitti...

Kirppis- ja tuunauspostaukset on aina inspiroivia.Joskus kun olet maalaillut niin niitäkin on ihana nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

kirppispostaukset :)<3

Nipsutin kirjoitti...

Kaikki postaukset ovat kivoja ompelut, kirppislöydöt, kuosijutut. =)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki aiheet kivoja, kiinnostavia ja inspiroivia. Ei voi kuin ihmetellä, kuinka löydätkin kirppareilta noin ihania kuoseja. Ei täältä meidän kirppareilta vaan tuollaisia löydy :(

Mini kirjoitti...

Kaikki käy :). Luovuutesi ompelussa on ihailtavaa ja voin vaan kateellisena katsoa kirppislöytöjäsi. Meillä kirppikset aika kaukana, eikä hintataso ole ihan yhtä alhainen. Kuosikokeilut on ihania, monet niistä saa toivomaan, että olisi heti tässä ja nyt samaa kuosia kankaana :D. Myös tavaroiden tuunaaminen on mukava aihe. Olet huippukekseliäs ihanine ideoinesi :).

Danil Pamungkas kirjoitti...

Your place is valueble for me. Thanks!…

Completed.com
Information
Click Here