perjantai 16. syyskuuta 2011

kierrättäen vaatetta :)


Olen viimepäivinä harrastanut vähän kierrätysompeluita, muista ei ole nyt kuvaa mutta tässä on Miimiille tekemäni asu. Pohjamateriaalina oli euron maksanut Dunsin ompputunika joka oli saanut vähän osumaa jonkun pienen taiteilijan vihreästä tussista ja ilmaiskopasta ongittu miesten musta neulepaita. Resorit ovat vaihtokaupoilla saatuja :) Housut ovat muuten sitten sellaiset jotka eivät varmasti kiristä sillä tuo musta neule oli toooooosi joustavaa ja aika kiusallista ommella! Tunikasta jäi vielä myssytarpeita ja ihania tilkkuja aplikaatioihin :)

7 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Voi ihana, ME LIKES!!!! Tuunailu on kiva ja kannattava ja omput, nammmmmmm!!!

Mieli kirjoitti...

Kiva setti ja on mukavaa, kun joku hylätty vaate saa uuden elämän ja vielä noin kivassa muodossa!

Aarnilintu kirjoitti...

Onpa pirteä kokonaisuus. Ja sopii juuri tähän omppuaikaan:) Minä ihailen myös tuota olemassaolevien materiaalien ja vaatteiden uusiokäyttöä ja niiden ilmaiskoppaan joutuneiden elämän jatkumista jossain ihan uudessa muodossa.

Peurankello kirjoitti...

Täällä just omppusosetta keitellään:) Niin suloinen asu, raita sopii yllättävän hyvin resoriin!

pikkukiiski kirjoitti...

olen itsekin tosi tyytyväinen että laitoin tuon raitaresorin paitaan enkä vaan yksiväristä vihreää niinkuin ensiksi ajattelin ja alkuperäisessä tunikassa oli. tuo mustavalkoinen jotenkin kivasti raikastaa tuon omppukuosin :)

suskunen kirjoitti...

TOSI kivat!! :)

LeviFisher kirjoitti...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Scirra.com
Information
Click Here
Visit Web