perjantai 6. tammikuuta 2012

Kaonashi


Unikuun terapiahuoneen uusin ihana mörkö-otus toi minulle mieleen Henkien kätkemän Kaonashin ja sitten se ei jättänyt minua rauhaan joten oli pakko kokeilla tehdä sellainen hetipaikalla. Tietenkään minulla ei ollut oikein mitään sopivia kankaita joten piti improvisoida jotain sinnepäin..Kankaat on kierrätetty kirpparilta ostetuista t-paidoista.

Kaonashi from Hayao Miyazaki's movie Spirited Away or at least I tryed to do it :) But I had no black fabric available so it is now striped. Materials are recycled from t-shirt's that I have bought from flea market.


ps. nyt on muuten tasan 500 postausta blogissa!! pitäisiköhän suunnitella joku kiva arvonta sen kunniaksi?

5 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

sä oot kyllä ihan supernopee! mahtava paita. mulla menisi pelkkään suunnitteluun pari päivää :D

pikkukiiski kirjoitti...

No Unikuu tekeekin niin viimeisen päälle kuvia, mun on tälläisiä vauhdilla inspiraatiopuuskissa kasattuja :)

Befrica kirjoitti...

Hieno paita ja vielä näin nopeasti! Mullakin tuli heti Miyazakit mieleen ja tekis niin mieli tehdä tytölle Kiki tai sen kissa siitä Kikin lähettipalvelusta, kun tyttö niin tykkää siitä leffasta. :) Ainoa este (tai hidaste) on se, että mulla on aplikointi vielä opettelematta. ;)

Annika kirjoitti...

oo! onpas hieno!!

Indi Host kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Website
Information
Click Here