sunnuntai 15. tammikuuta 2012

pyhäpäivän ompeluitaOsa tämänpäivän ompeluista, kaikkia en kuvannut, kuvaamatta jäivät liian pieneksi osoittautunut takki keskimmäiselle (en jaksanut alkaa laittaa vetoketjua vielä kun pohdin takin kohtaloa), poikien päiväpeitot ja yksi murheenkryyniunihaalari. Mutta valmiiksi tuli pienimmälle terällinen unihaalari, terätön haalari ja keskimmäiselle paita joka on kierrätysmatskuista ja tilkkulaatikon suikaleista :)

today's sewing's :) rainbow shirt is from recycled fabric's

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi magee tuo terätön haalari!

Miten ihmeessä ehdit saada noin paljon hyvännäköistä aikaiseksi?
T: Irmeli

Mun Tekemä kirjoitti...

En voi kun ihmetellä kuinka kerkeät ommella... Hienoja juttuja jälleen!

Mietiskelijä kirjoitti...

Tosi kivoja ompeluksia taas!
Oletko tehnyt itse tuon kärpässieni "taulun"? mikä näkyy tuolla ensimmäisessä kuvassa?

pikkukiiski kirjoitti...

Joo http://pikkukiiski.blogspot.com/2010/01/se-olohuoneen-taulu.html tuolta löytyy taulu kokonaisuudessaan :)

Sanna kirjoitti...

Miten sä ehdit noin paljon tehdä päivässä? Oliko sulla nuo valmiiksi leiketynä tms? Antaako lapset sun tehdä rauhassa..? Mulla tyssää jo siihen, että ennenkuin kaikki tarvikkeet olisi esillä, on rauhallinen hetki ohi.

Annika kirjoitti...

Aivan ihana toi sateenkaariraitainen haalari <3

pikkukiiski kirjoitti...

mä monesti leikkelen kankaita silloin kun lapset nukkuu eli yöllä, tai sit päivällä aina kun ehdin, palan sieltä toisen täältä, äkkiä saumurilla palat kiinni kun pojilla on joku hyvä leikki menossa.. mut kokoajan kuitenkin jotain. tänäänkin mulla oli yks takakappale vaikka kuinka kauan hukassa ja kun leikkasin poikien majan päällä kangasta niin pahvilaatikkomajan ikkunasta yks pikkukäsi kerkes napata kankaan sinne majaan :D ja kyllä nuo välillä tuskastuukin tähän äitin harrastamiseen, esimerkiksi tänään esikoiselle ehti tulla hiki kun se oli pukenut jo pihavaatteet päälle kun minä vielä viimeistelin keskimmäisen paitaa saumurilla. Käytiin juoksees 2km lenkki, pojille iltapalaa pöytään ja sillävälin ite ompelukoneen ääreen :) nyt kökötän tässä koneella vaikka pitäis olla jo nukkuus!

Sanna kirjoitti...

Se varmaan selittääkin tuota ehtimistä, jos sulla on koneet kokoajan "käyttövalmiina". Meillä ompelu tapahtuu keittiönpöydällä, ja käytännössä ainoa hetki olisi illalla/yöllä. Mutta onneksi on nää ihanat blogit, niin voi ihailla toisten tekemiä töitä! :-)