lauantai 28. tammikuuta 2012

Lauantain kuvia :)
(tarjotin ja purkit kirpparilta 1,50e yhteensä, niiden alla oleva pikkupöytä 10e jostain syystä tykkään siitä ihan hirmuisesti!)
Tietokoneeton viikoloppu venyikin viikoksi, mutta ei se mitään hauskaa oli. Kirppareilta löytyi muutama mahtava löytö mutta niistä lisää kunhan pääsen omalle koneelleni ja saan kuvattua ne. Tähän väliin muutama kuva tältä päivää, ihana aurinko, ihana valo!


A weekend without computer chanced to be a week without computer but it was sure a lot of fun! I found a few great things from flea market. Will tell you more about those later. Here is some pictures from today, love the sun love the light!!!

8 kommenttia:

Minnikki kirjoitti...

Ihastuin minäkin heti ensi silmäyksellä tuohon pikku pöytään. Siinä vaan on jotain.. Hienoja kuvia kodistanne, ihana kun on värejä uskallettu käyttää, tulee heti sellainen iloinen fiilis. Seuraan blogiasi, vaikka harvemmin kommentoin. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, uskomattoman persoonallinen koti, niin sinun näköisesi! Mieleeni tuli kodistanne ensimmäisenä PikkuKakkonen, lavasteet olisivat jo valmiina, joten eikun kuvaamaan jaksoja!:)
-tillpi

Sani kirjoitti...

Oi ku kivan näköistä :)
Tääl odotellaan kovasti teidän paluuta, neiti kyselee vähän väliä milloin tulette meille ;)
-22 ja tulee tääl. mut ihana aurinko se täälki pilkistää :)

Krista kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihanan värikästä asumista!
Nuo tattiverhot kolahti ja kovaa, tahdon kanssa!!! =D

Kaksi marjaa kirjoitti...

Teillä on kertakaikkiaan ihana, lämminhenkinen ja kodikas sisustus:). Itselläni ei ikävä kyllä viitseliäisyyttä ole tarpeeksi omaa kotia laittamaan persoonalliseksi jollaiseksi haluaisin, vaikka rakastankin retrohenkistä sisustusta (ja myös vaatteita), aarteita kun ei tosta noin vaan kaupasta ostella (eikä mieskään taida tykätä yhtään retrosta:(). Täytyy tyytyä ainakin toistaiseksi vain ihastelemaan!

Piia kirjoitti...

Mä oon niin kade nuista kumieläimistä, kerran vain olen törmännyt niihin kirppiskellä, tottakai kannoin ne kotiin.(punainen leijona, keltainen kukko ja sininen orava) Poitsulla ne on useasti leikeissä. Anopilla niitä on kans reilusti mutta siellä ovat ja pysyvät =/. Raskitko myydä yhtään niitä, jos on useampi samaa kappaletta? *kyselee toiveikkaana* =D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ja hyväntuulisia kuvia! Upeita kuoseja on käsistäsi lähtenyt!

Terkuin Elise
P.s. Sirkku-lautasesi ovat kovassa käytössä <3!

Suvi kirjoitti...

Olen löytänyt blogisi uudestaan, onneksi! ihania kuvia ja mahtavia kirppislöytöjä! Mullakin on noita kumielukoita keräiltynä, ne on aivan mahtavia!