tiistai 21. helmikuuta 2012

Kuumetta

Iski se yskäpeikko nyt sit äitiinkin kun sain lapset hoidettua kuntoon. Jotakin kuitenkin on tullut tässä puuhasteltua :)
(tulppaanit toi meidän ihana varavaari )

I have a terrible flu, not so nice! But here is some things that I have done during last week :)kuumaliimaa + laatikoita ja purkkeja + tilkkuja = kivoja pieniä säilytyspaikkoja aarteille

hot glue + some boxes + patches = nice places to storage treasures :)
Tälläisen tuolin kotiutin meille eilen kierrätyskeskuksesta kympillä. Joku oli uudelleen verhoillut tuolin aika kamalaksi minun makuun mutta tuolin muoto oli niin kaunis etten vaan voinut ohittaa sitä. Nimesin tuolin pikkusiskoksi sillä minun sohvani näyttää ihan selvästi olevan sen isosisko :) Nyt olisi sitten vaan päätettävä että minkälaiset päälliset ja miten! Ps. tietääkö joku tämän tuolin historiasta, ilmeisesti on tuosta leimasta päätellen vanhempaa tuotantoa?

Found this chair from Recycle center for a 10e Somebody had remake the fabrics and I really did not like it! But form in this chair is so lovely that I decided to try to make a new "clothes" for her. I named the chair "a little sister" because my sofa looks like a big sister for it :)Oijoi, minä rakastan kumppareita, minä rakastan keltaista joten miten olisin voinut ohittaa nämä Nokian söpöt kummparit kirpparilla. Hintakaan ei ollut paha 6e hyvä kuntoisista kengistä

I love these rubber boots!! Found them from flea market for a six euros :) Sunshine for a rainy days!
Suloinen pilvikassi maksoi euron, jouduin kyllä miettimään hetken että ostanko sillä kyllähän minulla noita laukkuja on.. mutta! :)

A bag from Recycle center prize 1e
Kirpparilta tuollainen söpö ripustin tarjottimelle. Vähän mietin vielä että josko sen sittenkin käyttäisi johonkin tuunaukseen mutta toisaalta se on tosi sievä näinkin. Hintaa oli 0,50e

A hanger for a tray from flea market 0,50e
Kierrätyspaita, kierrätyskeskuksen ilmaislaatikossa oli hauska raitakangas joka oli kuin tehty merirosvoa varten :) Tästä tuli sen kokoinen että periaatteessa paitaa voisi käyttää kuka tahansa pojistani mutta esikoinen sen omi itselleen.

Fabric is from old t-shirt that i got for free from Recycling center

4,5v esikoinen tahtoi tehdä itselleen paidan ja mikäpäs siinä. Hän valitsi itse kankaat ja piirsi kuvan. Poika sai myös ommella kaikki suorat saumat, resorien kiinnityksessä ja kuvan aplikoinnissa äiti auttoi.

My four and a half year old wanted to make a shirt. He pick himself fabrics for the shirt and draw a picture. He also sew it with a little help from mom :) I am so proud of my son!!14 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Ihanat löydöt! Miten Sinä niitä laatikoita päällystät?

Maikki kirjoitti...

Apua! Nuo kumpparit on aivan huiput!!! Onko ne vanhat vai saakohan noita jostain?

Tea kirjoitti...

Wuaaaah, mikä pilvilaukku, rakastuin ♥
Ja noi kumpparit on aivan mahtavat!!
Pikaista paranemista♥

Kerttu kirjoitti...

Katselin samanlaista pilvilaukkua hintaan 3€, jäi ostamatta. Hyviä löytöjä olet taas tehnyt :)

turushanna kirjoitti...

Piu, pikaista paranemista!
Leima on peräisin Varkauden enson tehtaiden entisiltä omistajilta. Tehtaat siirtyivät aikoinaan Enson omistukseen. Meiltä löytyy useista vaneripalasista moinen leima.

http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/9/97988/1296557987_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Valitettavasti ei ehkä tuolin alkuperää selvitä, mutta leiman alkuperä ainakin tiedossa. :)

Marie kirjoitti...

Ihan pakko kommentoida että miten ihmeessä joku on joskus voinut tuollaisella kankaalla päällästyy tuon tuolin! Ei ole päällystäjällä ollut mitään kunnioitusta tuolin ajanhenkeä kohtaan! Tulee mieleen sohvat kun mainosteettiin v tyylin sohvana taisikohan olla mäkihyppääjä Toni Nieminen jossain Sotkan mainoksessa.. Onneksi teit löydön ja poistit maalin käsinojista kankaan ohella ja sait hienon puunsävyn esille! Pikkusisko pääsi isosiskon luokse :) Kumpparit ovat myös oikea sadepäivän ilo varmasti! Ja voi kun esikoisesi on jo iso poika ja osaa yhdessä äidin kanssa tehdä vaikka mitä! :)

Tiitu kirjoitti...

Oi mitkä kumpparit! Ihanat. Kuten muutkin löydöt.
(ps. kommenttiboxissa oleva sanavahvistus on _hankala_, useimmiten sanat menee väärin. itse poistin nuo vahvistukset, eikä roskapostia ole tullut)

säde kirjoitti...

Ihana poika sulla, tulee varmasti äitiinsä: luova ja käsityöihminen :) Oih, tuo sammakkokassi huutaa mun nimeä!! :D onko sekin kirpparilta vai ootko itse tehnyt? hieno tuoli mut tosiaan kaameeks ysäri kasariks sen joku päällystänyt, huh..

tuittu kirjoitti...

siis nuo kumpparit on aivan I-H-A-N-A-T, tahtoo myös :)

ja teistä oli kiva juttu viikonlopun iltiksessä, poikien nimet kuulostivat hirveän tutuilta ja heti tunnistin kuka bloginpitäjä siellä olikaan :D kiva kun teillä on varavaari :)

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos kommenteista :) Laatikot päällystän ihan kuumaliimapistoolin avulla. Kumpparit uskoisin olevan aika vanhat, ainakin sisällä olevat Nokian tarrat ei näytä kovin uusilta :)

pikkukiiski kirjoitti...

Niin ja sammakkokassin oon ite painanu joskus öö, olisko 5v sitten :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttavat kumpparit <3 et sattuis myymään hyvää reiluun käypään hintaan? :D -Hanna- :)

Anonyymi kirjoitti...

edelleen kiinnostunut kumppareista :) -Hanna- :)

Anonyymi kirjoitti...

vastausta odotellen;) -H-