tiistai 28. helmikuuta 2012

Susimusiikkia
Minulle on monesti sanottu että pitäisi tehdä kuosi joka kävisi myös isommille lapsille mutta jotenkin sellaisen kuosin tekeminen tuntuu olevan äärettömän hankalaa. Pitäisi tulla sopivasti lapsellinen mutta ei sitten kuitenkaan liikaa. Tämä viritelmä on pyörinyt mielessäni viikon ja sain vihdoin aikaiseksi kokeilla toteuttaa sen :) Mitä mieltä minkä ikäiselle tämä kuosi kävisi vai onko kiva ollenkaan?

14 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Minusta tämä on tosi hieno ja käy monen ikäiselle! Teinit on tarkkoja vaatteistaan ja merkkitietoisia, mutta kuosin puolesta mun mielestä menisi jopa sen ikäiselle.

Neiti R kirjoitti...

Musta tässä kuosissa on jotain todella vangitsevan psykeleedistä. Tuijotan ja tuijotan enkä saa silmiä irti. Valloittava! Varmaan menisi meidän kriittiselle teinitytöllekin.

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Minuun kolahtaa tuo mankkari ja kolmiosysteemit, mutta jostain syystä eläin ei niinkään... Mä näen sen sijaan alakoululaisen tyttöseni (korealaisen popin suuri idoli) enemmänkin jonkinlaisena ubersöpönä hamsterina... Korea poppia... No, onneksi ei ole mikään mustissa kulkeva synkistelijä ;O)

Unikuu kirjoitti...

mä tykkään nyt tosta ylimmästä. menisi meidän pojalle mennentullen.. ja juu, isompana kuosina..

Unknown kirjoitti...

Musta taas vähän liikaa kaikkea. Eläin on oikeestaan aika turha ja muhun kolahtaa mankka, mutta kuka nykyteini tietää mikä se on :D Mä olen yksinkertaisen ja simppelin ystävä :D

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Tekisin tästä itelle ja hellulle, eli ehkä me ollaan niitä teinejä? *hih*

Taru kirjoitti...

Mäkin tekisin tästä itelleni :D Mut ehkä vähän liikaa jotain, pelkän mankkarin kannalla myöskin :)

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Meidän neljäsluokkalaisen mielestä värit oli ok mutta kuva "hassu", jos äiti ompelisi niin ei kuulemma pitäisi.

jossu kirjoitti...

Minustakin tässä on ihan liikaa kaikkea. Ei kolahda oikein minuun ainakaan näin ensinäkemältä. Tuon eläimen kun jättäisi pois niin vois olla ok, mutta en varmaan siltikään kankaana ostais.

Susanna kirjoitti...

it is different but I like it!

Anonyymi kirjoitti...

Ei menisi kyllä meillä kummallekaan lapselle, teini ja varhaisteini, mutta yllä olevaan kommenttina että kyllä meillä ainakin molemmat muksut tietää, mikä on mankka ja mikä on kasetti. C-kasetit oli tossa hetki sitten hyvinkin trendikkäitä korujen aiheena ja mankkalaukkuja on kanssa näkynyt juurikin teineillä. -E-

Sude kirjoitti...

Oioi, minä kyllä ihastuin tähän heti, mutta olenkin vähän isompi lapsi, vasta 60v. :D

Nova Melina kirjoitti...

Wau! Must tää on aika cool. Toi toka alin jotenkin kolahtaa mulle eniten.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita, upeita kuoseja. Olet todella lahjakas. :)