sunnuntai 5. helmikuuta 2012

viikonlopun kuvia


Eilen illalla yhdentoista aikaan ispis iski ja oli pakko mennä parvekkeelle kollaamaan josko löytyis ees muutama rimanpätkä josta vois tehdä pohjan. No sielä löytyi sekalainen seurakunta ja niistä sai onneksi kasattua jonkinlaisen kehikon johon pingottaa kankaan :) Sit ankaraa maalausta kaikenmaailman purkinpohjilla, kuumaliimapyssyilyä kunnes loppu ne liimapötköt ja oli pakko lopettaa.. Hullunhommaa! Pitää huomenna mennä vähän ostoksille ;)

Yesterday at 11pm I had a inspiration that I had to carry out. It is not ready yet because I run out hot glue..


Aamulla ompelin ekana Miipupiipulle paidan omasta kirpparilta löytyneestä paidasta jossa oli kiva kangas mut muuten ei sit tullutkaan käytettyä. Lisäksi käytin pienen tilkkulaatikosta löytyneen maisematrikoopalan tuomaan väriä.

For the start of the day I sew a little shirt for my baby from my old shirt and something that I found from my patch-box :)Kirpparilta 3e/kpl tuolit, jaloista noin kolmasosa mitasta pois sahalla, vähän spraymaalia, superlonia ja vahaliinaa ja kas pojilla on uudet tuolit. Tietty olis ollu varmaan halvempaa ostaa vaan jotku iksun mammutit mut ainakin on persoonalliset penkit ;)

I bought these chairs from flea market today 3e each and did a little makeover :)Ulkona on kaunista mut mulle alkais jo riittää nää pakkaset ja lumi, olis saanu olla tän näköistä jouluna!! Joten pääasiassa sisäleikkejä on leikitty tänä viikonloppuna..

Outside is beautiful but -31c is way too cold for me!! So better be inside..

5 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella hienot penkit!

Katja kirjoitti...

Tosi hauskat tuli noista jakkaroista :)

Laura Vikiö kirjoitti...

Olipa monipuolinen ja ihana postaus. Tuo maalaus näyttää aivan ihanalta jo nyt ja jakkarat on huiput! Teidän poikaset on niin söpöjä ja asunnon värit piristää kevättä odotellessa. :)

bleue kirjoitti...

Hei Pikkukiiski, lahjoitan sinulle haasteen/palkinnon, kun vielä kukaan muu ei ole sitä ehtinyt tehdä :). Löydät sen täältä : http://sininenkeskitie.blogspot.com/2012/02/vuoden-mutsi-haaste.html .

Marie kirjoitti...

Löysin tämän blogin mutkan kautta ja halusin vain todeta että kiitos mieltä pitistävästä blogista! Ihanaa kun lastenvaatteissa saa olla väriä ja hauskoja kuvia! Näin talvella on pienten poikien vaatetarjonta kaupoissa todella köyhää synkkää ja väritöntä, mutta onneksi on vaihtoehtoja netissä! Ja antaa itsellekin inspistä että kirppareilla kannattaa jaksaa käydä, ja edullisia & hyviä löytöjä tekee kyllä kun pitää silmät auki. Joten kiitos ja uutta bloggausta odotellessa :)