sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kahdeksan kamalaa käkeä!

Aina ei mene putkeen nää hommat. Tai itse asiassa useinkaan. Tässä mainio esimerkki pieleenmenneistä hommista. Oli tarkoitus tehdä kaunis kyyhkytyyny, ei löytynyt valkoista sopivaa käytettyä lakanaa, sinisiä löytyi, teen siis jotain siniselle pohjalle, ensimmäinen väri ok, toisen värin laittamisesta seurasi katastrofi ja siitä lähtien homma olikin täyttä alamäkeä. Syntyi kahdeksan kauheaa käkeä. Yksi käki lensi jo roskikseen, yhden ompelin hampaat irvessä valmiiksi ja loput kuusi roikkuu vielä langalla odottamass tuomiota, aina ei voi voittaa :D

6 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Minusta tämä näyttää ihan nätiltä. En tiedä, millainen siitä PITI tulla, joten en tiedä, mikä meni pieleen - jos edes meni. Se on vaan niin, että omaa tekemäänsä arvostelee ankarammin.

kewa kirjoitti...

En minäkään ymmärä mitä meni pieleen? Nätti kun mikä! Jospa keltaisella/tai valkoisella kirjoat perus-pistoilla hieman? Hieno on kyllä ihan näin!

Miina kirjoitti...

Mäkään en nää tossa mitään vikaa! Aivan ihana! :D

Sari kirjoitti...

Ei olllenkaan kamala, ihana lintunen :)! Se on juuri, kuten edellinen kommentoija sanoi, että kun ei tiedä millainen piti tulla, niin ei näe mikä meni pieleen. Sehän juuri on luovuutta, että tekeminen muuttuu tehdessä ja elää omaa eloaan :)!

Anonyymi kirjoitti...

Höh, lutuisia! Mitä sä nyt oikein
höpsit siellä? Elä heitä mittää pois, ku tarvit niitä vaihtareilla. ;) T.H

Robert Howard kirjoitti...

Would you be interested in exchanging links?

Website
Information
Click Here