lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ompelulanit :)


Meillä oli lanit, ompelulanit ja tässä pieni otos siitä mitä sitten tuli tehtyä kun sai ommella rauhassa, hyvässä seurassa ihanien naisten kanssa :)

Rattaat saivat uudet kankaat, Miska sai retromakkara-mallisen haalarin, pari kassia tuli ommeltua ja harrastimpa minä vähän kierrätys- ja tilkkuompeluitakin. Leggarit on kierrätyskeskuksen ilmaiskopan trikoopaita, panda-toppi tulee ystävän tytölle.

11 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Oli kyllä mukavat lanit ♥ Tuliko rataskankaasta hyvä? Ainakin kuvassa näyttää hyvälle :) Ihana kuva tuo viimeinen, ihan niinkuin Miska odottais äitiä kotiin :D (vaikka tietty olitkin jo siellä kun uusi puku on Miskan päällä)

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Minä juuri viikonloppuna ostin vanhat brion istumarattaat ja haluaisin niihin uudet istuinosat. Lisä infoa kuinka ne teit olisi kiva saada :)

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Minä juuri viikonloppuna ostin vanhat brion istumarattaat ja haluaisin niihin uudet istuinosat. Lisä infoa kuinka ne teit olisi kiva saada :)

pikkukiiski kirjoitti...

Joo rataskankaista tuli ihan käyttökelpoiset :)

Johanna, minä tein nuo tosi yksinkertaisesti leikkaamalla vaan pitkän suorakaitaleen muotoisen palan, joka aavistuksen kapeni toiseen päähän ja sitten kaksi pienempää suorakateen muotoista palaa ja sitten tuon keskimmäisen remmin. Niiden pohjalta sitten vähän muokkailin sitä paremmin runkooon istuvaksi. Helpoin ja fiksuin tapahan on ottaa vanhat kankaat irti ja ratkoa saumat niistä ja käyttää vanhoja kankaita kaavana. Minulla se ei onnistunut sillä vanhat kankaat olivat kuluneet niin puhki ettei niistä ollut kaavaa mahdollista enää saada.

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

No ollaanpas sitä oltu reippaana!!

Tuommoiseen laniin pitäs itselläkin osallistua!! Facen puolella jo kuulostelinkin, että tuolla tulee olemaan mukavaa:D

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Teidän ompelulaneilla oltiinkin ahkerana! Kyllä nuo sinun "retromakkarat" ovat sitten lutusia.

Unknown kirjoitti...

Voi nuo haalarit on ihanat!! Tosi makeet, ja kassi on myös loistava.

Ceraci kirjoitti...

Viikonloppuna olin ihan tietokonepelilaneilla ja siellä tämä termi ompelulanit nostatti pientä hilpeyttä. :D Olisi joskus kyllä kiva päästä ompelulaneillekin, voi olla hiukan eri tunnelma, kun tuolla poikien kanssa pelatessa. :)

Suvi-Kukka kirjoitti...

Maailman parhaat rattaat ne löytyy näköjään teidänkin kotoa :) Juurikin täysin samalla rungolla kun meillä ja ah kuinka meillä rallirattaita rakastetaan! Niis on siis sellanen keltanen retroratti, siksi ne on rallirattaat :D

Yomm kirjoitti...

Oi että mä rakastuin noihin retromakkaroihin! Varmaan oma kaava?

Robert Howard kirjoitti...

Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Slides.com
Website
Information