tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kirpparilla tuli pyörähdettyä samalla kun kävin itselleni pöydän varaamassa ja pitihän sitä sitten katsastaa Oulun tarjonta :) Tämä kaunis maljakko maksoi 5e taitaa olla Tamara Aladinin Carmen ellen ihan väärin muista kun on ihan samanlainen mutta isompi kuin se pieni ruskea minkä tässä jokuaika sitten löysin.
Nyt löytyi tätä ihanaa Anneli Airikka-Lammen suunnittelemaa Eläintarha-kuosia. Haalistuneethan nuo värit vähän on mutta kangas silti on edelleen tukevaa :) Nyt vain on kova pohdinta että mitä tästä raaskii tehdä! Hinta (5,90) oli ihan kipurajoilla haalistuneiden värien vuoksi mutta toisaalta tiedän että olisi alkanut myöhemmin harmittamaan jos en olisi tätä ostanut.


Kaunista mehukannua olinkin vähän kaipaillut (2e)Napit ja pieni leikkipannu maksoivat yhteensä euron
Pehmeää vöytärökuminauhaa olinkin juuri sopivasti ollut ostoslistalla ja kirpparilla onnisti! Onhan tuo aika räikeää sähkönsinistä mutta jättirulla maksoi 2,50e ja kuminauha joustaa ja palautuu hyvin joten ostin, eihän se siltä käänteen alta mihinkään näy :)

9 kommenttia:

Töölön tyllerö kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Se on jännä, miten niitä kivoimpia kankaita aina päätyy hilloamaan laatikoissa sitä täydellistä käyttötarkoitusta varten, ja kuitenkin niistä saisi sinäkin aikana iloa ihan jokapäiväisessä käytössä jos vaan heti päättäisi mitä tekee ja ryhtyisi ompelutoimiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi eläintarha-kangas on niin ihanaa. Mulla on keltaisena iiiso tyyny ja punaisena semmoinen seinävaate. Sinisenä en aiemmin ole nähnytkään.
-Heidi-

kewa kirjoitti...

Oi mikä leppiskannu!!! Lakanana käyttöön, kyllä sitä kerkeä leikkelemaan myöhemminkin;)

Mimura kirjoitti...

Moikka! Kivoja löytöjä taas kerran :) Tuli vaan mieleen, että ootko koskaan koittanut värinpalautusta esim tollaseen kankaaseen? kuulema myydään samanlaisissa purkeissa ku pesukonevärit. En tosin tiedä onko tarkoitettu yksiväriselle? Itsellä ei ole (vielä) kokemusta tuotteesta.

sanna kirjoitti...

Heips. Vierailin blogissasi ensimmäisen kerran. Kauniita kirpputorilöytöjä olet tehnyt!
Nuo alemmassa postauksessa olevat peltirasiat ovat upeita!

Sani kirjoitti...

Ihania!!!
Mis kävit?! Mun on niiin pakko päästä ens viikolla kirppuileen, tulee koht vieoirusoireita ;)

Minnariitta kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä oot tehny :) Kangas on pirtsakka, samoin tuo lasikannu kesää kohden mennään. Hauskaa vappua :)

Robert Howard kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Website
Information
Click Here

Dora Shaw kirjoitti...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Blogtalkradio.com
Information
Click Here
Visit Web