keskiviikko 23. toukokuuta 2012

.. ja pari kirppua :)

Miipupiipu meni heti koeajamaan tätä ihanuutta 4e se maksoi mutta en vaan voinut jättää tälläistä ammetta kierrätyskeskukseen!! Olin jo hankkiutunut eroon meidän ammeesta mutta pojat rakastaa kylpeä joten puhtaan pyykin koppani ovat toimittaneet ammeen virkaa ja äitin sänky sen kopan.. Järjestys takaisin siis :)
Tämä vaatii kyllä huolellisen puhdistuksen, hyviä vinkkejä ammeen hellävaraiseen tehopuhdistukseen otetaan siis vastaan!




Helmiä 0,50e ISO pussillinen, ja kaksi kerroksinen tarjouluvati sopivasti kun tälläistä olin vähän vailla 2,50e




Piipulle Småfolkin bodysuit 0,50e kierrätyskeskuksesta, ja voi kyllä aion pitää sitä pojalla :D



Pussilakanat aikuisten kokoa 1e ja 2e




Peltipurkit 2,50e/kpl




Poneja helsinginreissulta :) Raasut ovat myös kylpyä vailla!



Oili Tannisen kuvitukset on ihania! Kirja 0,20e




Nämä kukkapurkit on hommattu kierrätyskeskuksesta 0,20e hintaisina ja annettu pieni piristys suihkaus spraypurkista. Olivat siis alunperin hieman kellastuneita vaaleita perus kukkapurkkeja, tuli aika kivoja eikö?




Vielä kuva edellisen postauksen muffareista, ah ne oli niin hyviä!! vararengas vyötäröllä kiittää :D

21 kommenttia:

Zzz kirjoitti...

Vau, mitä löytöjä.

Universal Stone saattaa sopia ammeen putsaukseen....kallista, mutta riittoisaa - minulla kesti edellinen purkki ainakin neljä vuotta.

*marjuska* kirjoitti...

Oiii miten ihanan värinen amme! Niin ja ihanat lakanat ja ihanat purkit ja oikeestaan kaikki on ihanaa! :-D
Mulla on tuollanen Universal Stone ja oon sillä tuota meidän ammetta putsannut. On kallis tosiaan mutta hyvää ainetta. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mä ehdotan taikasientä! Se ei naarmuta yhtään. Sillä saa pinttymät, ja sitten peset jollain ihan tavallisella puhdistuaineella lopuksi =)

Tea kirjoitti...

Ihanuuksia ♥

Henna kirjoitti...

Ihania löytöjä jälleen kerran :) Ja aivan huippu ihanat nuo pussilakanat!! Mitä kivaa niistä ajattelit tehdä? ;)

Katja kirjoitti...

Voi mitä ihania poneja taas :) En tiedä mitään muita hyviä, kuin Clorinin. Se desinfioi samalla ja ainakin pöpöt saavat kyytiä. Tosin sitten en tiedä miten noille tarroille(?) kävisi siinä käsittelyssä.. :/

Ruusa kirjoitti...

Olen selaillut blogiasi urakalla useampia kertoja ja en voi kuin hämmästellä mistä ja miten ihmeessä löydät kaikkea hauskaa kirppiksiltä!! Käsittämättömään hintaan vielä!

Mulla oli ilo saada oma vanha ammeeni käyttöön tulevalle vauvalle. Se on oranssi ja niin hieno vuosikerta, muovikin paksua kuin mikä ja siksi lienee kestänytkin 4 lasta tässä vuosien saatossa-ja useat kirppisrojukuskaukset yms. :)

Tollainen tarra oli minun neuvolakortin kannessa ja itse löysin sellaisen käyttämättömänä kirppikseltä. Ihana hauva!

Ja ihanat pussilakanat!

kewa kirjoitti...

Upeat löydöt, Småfolk on ihan huippu pilkkahinnalla, kyllä meilläkin vaaleanpunaista pojalla!!! Etikka, se vahvin mitä löytyy (en tedä onko Suomessa 35%), sillä minä olen meidän ammeet putsannut;) ja mäntysaippualla loppusilaus ja jos oikein ajattelen niin ruokasuodakin vois sopia, ovat ainakin halvat;) (ruokasuodaa mun äitii käyttä astioiden putsauksessa, teen tummentumat vips mukeista pois;))

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, etikkaa mäkin heti ekana mietin ja sillä varmaan koitan aluksi ja sen jälkeen voisin koklata taikasientä kun sellainen löytyy jo valmiiksi tästä taloudesta :)

Anonyymi kirjoitti...

minkä kaupungin kierrätyskeskuksesta tuommoiseen hintaan saa tuommoisia lakanoita?

nimimerkillä 'kateellisena kuin pieni käki'

Maija kirjoitti...

Jos siinä ei oo mitään kovin pinttyneitä tahroja, niin mää pesisin sen ihan vaan tiskiaineella ja veisin aurinkoon kuivumaan. Pari päivää auringonpaisteessa desinfioi. Ei ainakaan tarttis pelätä että noille kivoille tarroille kävis mitään.

KiKiDuu kirjoitti...

Voi kuinka kauniita löytöjä!! :)

Tiina kirjoitti...

Voi että tossa on toi vihree, joka meil on ollut pussilakana, kun olin pieni! Ammeen tehokkaaseen puhdistukseen ehdotan soodaa ja etikkaa kunnolla lurpslörps ja suhiseva harjaus ;D

Päivi kirjoitti...

Hei!

sulla/teillä poneja jo huima määrä. olisi mukava nähdä koko kokoelmasta kuva. sulla sellaisia löytöjä, että kelpais muillekkin.:)

pikkukiiski kirjoitti...

Onhan noita poneja jo kertynyt mukava lauma. Suurin osa on siellä meidän huvikummussa, mutta kesällä lupaan koota lauman yhteen ja ottaa kuvia :)

Marjuli kirjoitti...

Oi, mulla oli tuollaiset tuttipullot ponivauvoille lapsena! Nyt on enää ne ponit jäljellä, ei pulloja :/

sanna kirjoitti...

Wau mitä löytöjä olet tehnyt!
Nuo muffinssikupit ovat myös aivan ihania!

pikkukiiski kirjoitti...

Noi tuollaiset lelujen mukana tulevat pikkujutut häviää harmillisen usein :( mä koitan aina kollata kaikki pikkusälälaatikot siinä toivossa et löytyis jotain mitkä tiedän kuuluvan just esim poneille :) Välillä tärppää, etsin esim. just noita tuttipulloja, ja sit niitä harjoja ja hiuskoruja mitä poneilla on tullut mukana.

Sarita kirjoitti...

Toi oikeanpuoleisin pikkuponi on täsmälleen samanlainen, mikä mulla on joskus ollut lapsena. :)

Anu kirjoitti...

En ole taas aikoihin käynytkään täällä... Oili Tanninen on niitä kuvittajia, joita fanitan lisäksesi. Miten sattuikin ;)

Robert Howard kirjoitti...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Website
Information