sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Iia
minun pikku Iialla on taas prinsessapäivä, hän itse on valinnut vaatteet ja kun kysyin että voikos pojat lähteä pyöräilemään hameessa niin vastaus oli että, voi kyllä jos tykkää :) 
(eikä hän kuulemma ole mikään poika vaan IIA! )

6 kommenttia:

Nova Melina kirjoitti...

elluelina kirjoitti...

Ihana!! Oltaispa aikuisetkin aina noin rempseitä ja tehtäis niinkun mieli tekee.. vois moni päivä olla paljon mukavampi :)

åsa kirjoitti...

Hyvä vastaus rohkealta pojalta. Toivottavasti hän osaa isompanakin toimia vallitsevia normeja vastaan.

Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja se saa minut aina hyvälle tuulelle, kiitos siitä!

Sarita kirjoitti...

Meidän kolmevuotiaalla pojalla on myös prinsessapäiviä, niinpä hänelle piti ostaa ihan ikioma pinkki tyllihame. Ja kylläpä oli poika onnellinen kun hänenkin helmat nousevat pyörähdellessä ylös, eikä vain siskon! Liikkeessä kyllä myyjä väkisin jutteli koko ajan miten kiva hameen 'tyttöni' saakaan, ei selvästi voinut uskoa että mekko kyllä tuli sille siilitukkaiselle pojalle joka sitä sovittikin. ;)

pikkukiiski kirjoitti...

Meillä tää tylliunelma on kirppari-löytö jonka Ilja välttämättä halusi. Ja tämän ostamisen jälkeen äitin piti kutsua kangasvaihtarit paikalle että hän voi esitellä toisille tädeille hänen uutta mekkoaan ja tanssia siinä :)

Ariana Richardo kirjoitti...

After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Website
Information